Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

РепроБиотик Форте капсулы №30

Код: 82898
РепроБиотик Форте капсулы №30
Цена от 1034.34 до 1220.00 грн

Наличие в 19 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

восстановление баланса микрофлоры

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для РепроБиотик Форте капсулы №30

Состав

ReproBiotic Forte™ – це сучасний пробіотичний підхід до інтимного здоров’я жінок та чоловіків. Пробіотичні компоненти ReproBiotic Forte™ виготовлені із запатентованих штамів Saccharomyces Boulardii, Lactobacillus Reuteri тощо, які збалансовують та оптимізують урогенітальну флору та захищають від бактеріального та дріжджового вагінозу.

Властивості

Бактеріальний дисбаланс у піхві та сечовивідних шляхах пов’язаний з розвитком бактеріального вагінозу, дріжджових інфекцій та інфекцій сечовивідних шляхів. Ці стани дуже поширені та можуть погіршити самопочуття.

ReproBiotic Forte™ посилений пробіотичний комплекс, який сприяє збільшенню числа лакто- та біфідо-бактерій, відновлює природне кисле середовище (рН 3,8-4,5) та підвищує стійкість слизових оболонок до дії патогенних мікроорганізмів.

Має у складі критично важливі штами, які допомагають підтримувати травну та імунну систему жінок та чоловіків. Забезпечує оптимальну підтримку здоров’я урогенітальної системи.

Saccaromyces boulardii — єдині дріжджі, які офіційно визнані пробіотиками. Вони мають кілька дій – протигрибкову, протибактеріальну та детоксикаційну.

  • Виділяють каприлову та капронову кислоти, які пригнічують розмноження Candida albicans.
  • Зменшують адгезію C. albicans та утворення біоплівки, знижуючи її розмноження (Murzyn та ін., 2010).
  • Пригнічують приліпанню C. albicans до епітеліальних клітин урогенітального тракту.
  • Завдяки своїй липкій зовнішній поверхні, прикріплюються до патогенних бактерій, таких як Escherichia coli та Salmonella, і видаляють їх з организму.

Lactobacillus Rhamnosus та Lactobacillus Reuteri – одні з найбільш випробуваних штамів для інтимного здоров’я. Доведена ефективність при молочниці, бактеріальному вагінозі та циститі.

  • Витісняють патогенні дріжджі та зміцнюють природний захист піхви за рахунок размноження корисних бактерій.
  • Виробляють речовини, які сприяють руйнуванню біоплівки (слизового бар’єру, створенного патогенними бактеріями, який їх захищає та дозволяє розмножуватись) (Вілсон М., 2001).
  • Перешкоджають та гальмують ріст патогеної мікрофлори, завдяки виробленню бактеріоцинів, молочної кислоти та перекису водню.

Фруктоолігосахариди з екстракту кореня цикорію (джерело інуліну) – натуральна клітковина, яка сприяє зростанню корисних бактерій (є для них поживною речовиною).

Завдякі відсутності у складі цукрози (лактози) РепроБіотик Форте підходить для більшості людей, навіть якщо є непереносимість лактози.

Показания

ReproBiotic Forte™ можно вживати при:

  • Дисбактеріозах (дисбіозах) урогенітального таркту, в т.ч. бактеріальному вагінозі (як монотерапія або в комплексі лікування);
  • Запальних захворюваннях статевої сфери (підгострих, хронічних);
  • Лікуванні антибіотиками, цитостатиками, кортикостероїдами, протигрибковими та противірусними препаратами, в т.ч. урогенітальних інфекцій і ЗПСШ: гонорея, хламідіоз, урогенітальний герпес, папіломавірусна інфекція і т.д. (під час та після лікування);
  • Підготовці до планових діагностичних та лікувальних гінекологічних/урологічних операцій;
  • Використанні контрацепції (внутрішньоматкові спіралі, сперміциди);
  • На етапі підготовки до ДРТ та ІКСІ.

Противопоказания

Не використовувати, якщо у вас спостерігалась підвищена чутливість до будь-якого компоненту добавки. Не є лікарським засобом. Без ГМО. Не перевищувати рекомендовану денну кількість. Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватися з лікарем. Продукт не є замінником для різноманітного та збалансованого харчування і здорового способу життя.

Способ применения и дозы

Під час їжі, запиваючи водою. НЕ розжовувати.

  • Для нормалізації мікрофлори при дисбіозі та для профілактики рецидивів рекомендується приймати по 1 капсулі ReproBiotic Forte™ на добу.
  • У комплексній терапії хронічних запальних захворювань статевих органів, а також під час та після лікування антибіотиками, рекомендується приймати по 2 капсули ReproBiotic Forte™ на добу.

При терапії антибіотиками ReproBiotic Forte™ приймається не менш ніж за 2 години до або після прийому антибіотиків.

Відновлення вагінальної флори слід очікувати через два тижні при застосуванні 1 капсули ReproBiotic Forte™ в день, але не пізніше, ніж через 4-6 тижнів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о РепроБиотик Форте капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов