Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ревмасол капсулы №30

Код: 56323
Ревмасол капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ревмасол капсулы №30

Состав

1 капсула містить активні інгредієнти: екстракт кореню мартінії запашної (Harpagophytum procumbens) – 130 мг, екстракт смоли босвелії пильчастої (Boswellia Serrata) – 70 мг. Допоміжні речовини: орісіл, кальцію стеарат, целюлоза мікрокристалічна, лактоза.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки - 21.0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 7.0 г; 476 кДж (112 ккал).

Властивості

РЕВМАСОЛ™ – рослинний засіб з протиревматичними та протизапальними властивостями, які обумовлені дією біологічно активних речовин його інгредієнтів – стандартизованих екстрактів кореню Мартінії запашної та смоли Босвелії пильчастої.

Стандартизований екстракт (10%) кореню Мартінії запашної (Harpagophytum procumbens) містить велику кількість біологічно активних речовин – ірідоїдні та тритерпенові глікозиди, найбільш активним з яких є гарпагозид, флавоноїди, масло камфори, танінові та жовчні кислоти, лютеолін. Широко використовується в народній та офіційній медицині для зменшення запалення при захворюваннях суглобів, в тому числі, при ревматизмі. Стандартизований екстракт компанії NATUREX (Франція) з високим вмістом гарпагозиду (не менше ніж 10%) чинить комплексну – протиревматичну, протизапальну та хондропротекторну дію, що підтверджено численними міжнародними дослідженнями. Механізм дії екстракту аналогічний до дії нестероїдних протизапальних засобів (НПЗЗ) – знижує активність ферменту ЦОГ-2, що грає ключову роль в розвитку запального процесу, пригнічує вивільнення ФНП-α та інших медіаторів запалення – лейкотрієну, ІЛ-1, ІЛ-6 та простагландину E, а також зменшує гідроліз колагену та запобігає деструкції хрящів суглобів. Внаслідок цього екстракт Мартінії знижує вираженість запалення, запобігає деструкції суглобового хряща та сприяє його регенерації, поліпшує рухливість суглобів. При цьому він добре переноситься і не викликає побічних ефектів, властивих НПЗЗ. Екстракт Мартінії має також антимікробні та діуретичні властивості, знижує рівень холестерину та сечової кислоти в крові.

Стандартизований екстракт (65%) смоли Босвелії пильчастої (Boswellia Serrata) містить босвелієві та тритерпенові кислоти, ефірні олії та камеді. Має виражену протизапальну дію і сприяє зміцненню стінок судин, покращуючи кровопостачання у місці ушкодження. Механізм дії екстракту Босвелії також близький до дії НПЗЗ – він пригнічує синтез факторів запалення (лейкотрієнів) та перешкоджає проникненню лейкоцитів і макрофагів до суглобової рідини та хрящу. Це сприяє зниженню запалення, запобігає деструкції хрящової тканини, зменшує ранкову скутість та набряклість суглобів. При цьому, на відміну від НПЗЗ, екстракт Босвелії є більш безпечним. Даний екстракт також підвищує гуморальний і клітинний імунітет, має антимікробну та сечогінну дію, знижує рівень глюкози і холестерину в крові.

Натуральний протиревматичний засіб РЕВМАСОЛ™ допомагає зменшити прояви запалення, скутість і набряклість суглобів, дозволяє зменшити дози або замінити НПЗЗ та поліпшити якість життя пацієнтів. Продукт добре переноситься та має високий рівень безпеки.

Показания

Застосовувати при гострих та хронічних захворюваннях суглобів – артритах, в тому числі ревматоїдному артриті, остеоартрозах, плече-лопатковому періартриті, остеохондрозі хребта, а також для профілактики даних захворювань.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність та період лактації.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Приймати дорослим по 1 капсулі 2 рази на день під час їди, запиваючи водою. Курс застосування – два місяці, за необхідності курс можна повторити декілька разів на рік. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. РЕВМАСОЛ™ не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати при температурі від 4°С до 25°С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Форма випуску

Капсули з масою вмісту 380 мг №30.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ревмасол капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов