Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ревматим 75 мл, с пчелиным ядом

Код: 58785
Ревматим 75 мл, с пчелиным ядом
Цена от 41.50 до 41.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ревматим 75 мл, с пчелиным ядом

Состав

Вода, екстракти червоного перцю, сабельнику, живокосту, ялівцю, родіоли рожевої, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, масло гірчиці, бджолина отрута, калію гідроксид, карбомер, консервант (феноксіетанол, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1,3-діол).

 

Виріб медичний “гель «Ревматим» для суглобів з бджолиною отрутою” створений з натуральних, екологічно чистих компонентів, ретельно підібране співвідношення яких дозволило додатково збільшити проникаючу здатність гелю, посиливши вплив активних компонентів, серед яких:

  • Бджолина отрута - традиційний засіб народної медицини, має потужну антиревматичну дію. Чинить місцевоподразнювальний ефект, який викликає локальне підвищення температури шкіри і поліпшення місцевого кровообігу, що посилюються під впливом складових частин бджолиної отрути - гістаміну та мелітіну. Це призводить до активного всмоктування ферментів отрути, що мають протизапальний ефект (фосфоліпази, фосфодіестерази, гіалуронідази). Поліпшення місцевого кровопостачання призводить до кращого насичення тканин киснем і прискорює виведення з вогнища запалення токсичних продуктів обміну речовин, які викликають відчуття болю.
  • Екстракт сабельника - застосовується для лікування запалень в м'язовій тканині і полегшення болю в суглобах при артрозі, ревматизмі, артриті, сольових відкладеннях в ділянці шийних хребців.
  • Екстракт живокосту може похвалитися рекордним, порівняно з усіма лікарськими рослинами, вмістом алантоїну - речовини, здатної стимулювати регенерацію клітин організму людини, в тому числі кісткової тканини. Також ефективний в комплексній терапії багатьох захворювань опорно-рухового апарату - ревматичний біль, подагра, невралгія, радикуліт, люмбаго, міалгія, артралгія, остеохондроз, артрити, спортивні та побутові травми, розтягнення зв'язок, закриті переломи кісток.
  • Екстракт ялиці має протизапальну, регенеруючу дію і зменшує проникність судин шкіри, використовується в якості м'якого антисептика, має бактерицидні властивості.
  • Екстракт червоного перцю - містить капсаїцин, який активізує місцевий кровообіг, прискорюючи всмоктування активних компонентів та підвищуючи їх здатність проникати до проблемного осередку. Посилює обмін речовин в локалізованій ділянці і чинить зігріваючу та відволікаючу дію.
  • Екстракт родіоли рожевої підвищує стійкість тканин до несприятливих факторів (переохолодження, перегрівання, кисневе голодування та ін.), що корисно при запальних процесах різної етіології. Оптимізує енергетичні процеси в тканинах, покращуючи обмін речовин.
  • Масло гірчиці має ранозагоювальні, бактерицидні властивості, насичує тканини живильними елементами, пом'якшує, надає очисний, зволожуючий ефект.

У поєднанні з традиційними методами лікування як допоміжний засіб виріб медичний “гель “Ревматим” з бджолиною отрутою” дозволяє досягти результатів при лікуванні остеохондрозу, радикуліту, суглобових захворювань різного походження. Має здатність відновлювати обмінні процеси, тому особливо ефективний в місцях відкладення солей. Активізує захисні властивості шкіри, відновлює функції клітин, що згасають з віком.

Показания

Виріб медичний “гель “Ревматим” з бджолиною отрутою” застосовують як допоміжний засіб для профілактики та в комплексному лікуванні ревматичних захворювань суглобів і м'язів, невралгічних захворювань, остеохондроза, радикуліта, суглобових захворювань різного походження і в місцях відкладення солей задля полегшення стану або перебігу хвороби пацієнта.

Гель особливо рекомендується людям після 50 років для профілактики захворювань опорно-рухового апарату.

Механізм дії:

Виріб медичний “гель “Ревматим” для суглобів з бджолиною отрутою” завдяки своїй гелевій структурі використовується як допоміжний засіб для потрапляння в організм активних речовин для профілактики та при комплексному лікуванні захворювань опорно-рухового апарату завдяки чому сприяє:

  • зниженню інтенсивності запальних процесів;
  • сприяє усуненню больових відчуттів;
  • проявляє протинабрякову дію, відновлюючу і тонізуючу дію на структуру м'язів і суглобів;
  • покращує кровообіг в місці застосування.

Способ применения и дозы

При перших ознаках загострення хвороби нанесіть невелику кількість гелю і рівномірно розподіліть масажними рухами по проблемній ділянці тіла.

Регистрационные данные

Инструкция для: Ревматим 75 мл, с пчелиным ядом

Производитель: Эликсир (Украина, Днепропетровск)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ревматим 75 мл, с пчелиным ядом

По этому товару ещё нет отзывов