Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

СВР Б3 Интенсивная увлажняющая маска (SVR B3 Intensive Hydra Mask) 12 мл

Код: 75253
СВР Б3 Интенсивная увлажняющая маска (SVR B3 Intensive Hydra Mask) 12 мл
Цена от 318.80 до 358.83 грн

Наличие в 23 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для СВР Б3 Интенсивная увлажняющая маска (SVR B3 Intensive Hydra Mask) 12 мл

Состав

AQUA / WATER / WATER, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, FRUCTOSE, GLYCINE, INOSITOL, SODIUM PCA, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, UREA, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20, SODIUM LACTATE, XANTHAN GUM , SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, UREA, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20, SODIUM LACTATE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE.

Показания

Біоцелюлозна маска для зволоження, заспокоєння і відновлення шкіри обличчя.

Чутлива зневоднена шкіра, відчуття дискомфорту, зморшки викликані зневодненням.

Освіжаюча і заспокійлива! Ця маска з натуральної біоцелюлози, з високою концентрацією вітаміну B3 і гіалуронової кислоти, зволожує і відновлює шкіру, забезпечуючи миттєвий заспокійливий ефект. Всього за 15 хвилин активні інгредієнти відмінно розподіляються, маска зменшує зморшки, викликані зневодненням і покращує якість шкіри. Вже після першого застосування більш м'яка, зволожена і насичена!

Як перший крок краси проти старіння шкіри, зволоження - це основа красивої шкіри. Для тривалого захисту важливо зміцнювати та заспокоювати її.

Вітамін B3, також відомий як ніацинамід, є провідним мультикоригуючим активним інгредієнтом, який зміцнює і відновлює бар’єр шкіри. SVR об'єднав його з гіалуроновою кислотою з низькою молекулярною масою для поповнення запасів вологи на поверхні епідермісу для миттєвого ліфтинг-ефекту і збільшення пружності шкіри. Обидва активні інгредієнти просочуються в біоцелюлозні волокна. Отримані шляхом ферментації кокосової води, вони натуральні, дуже міцні і мають високу абсорбційну здатність. Цей механізм зволожує і робить шкіру гладкою, заспокоюючи її від повсякденних негативних факторів.

Ця маска, що складається всього з 17 інгредієнтів і не містить ароматизаторів, підходить для всіх типів шкіри, навіть для найчутливішої.

Способ применения и дозы

Очистіть шкіру обличчя, розгорніть маску, зніміть обидві захисні плівки та нанесіть її на обличчя. Злегка постукайте, щоб переконатися, що маска щільно прилягає до обличчя. Дайте шкірі насититися формулою протягом 15 хвилин. При необхідності ви можете вільно рухатися.

Зніміть маску, потім розподіліть залишки сироватки по обличчю. Не потрібно змивати або наносити зволожуючий крем після використання, оскільки маска зволожує природним чином. Використовуйте маску один або два рази на тиждень.

Регистрационные данные

Инструкция для: СВР Б3 Интенсивная увлажняющая маска (SVR B3 Intensive Hydra Mask) 12 мл

Производитель: Лаборатоир СВР (Франция)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о СВР Б3 Интенсивная увлажняющая маска (SVR B3 Intensive Hydra Mask) 12 мл

По этому товару ещё нет отзывов