Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

СВР Топиалис Защитный+ Бальзам для лица и тела (SVR Topialis Protective+ Balm for face and body) 200 мл

Код: 78891
СВР Топиалис Защитный+ Бальзам для лица и тела (SVR Topialis Protective+ Balm for face and body) 200 мл
Цена от 608.00 до 843.00 грн

Наличие в 115 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для СВР Топиалис Защитный+ Бальзам для лица и тела (SVR Topialis Protective+ Balm for face and body) 200 мл

Состав

AQUA/WATER/EAU, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERYL STEARATE SE, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, MALTODEXTRIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, GLYCOSPHINGOLIPIDS, CITRIC ACID, GLYCOLIPIDS

Показания

Відновлення та заспокоєння свербежу надовго - це добре. Захист шкіри від зовнішніх агресивних факторів (пилових кліщів, забруднення тощо), які підсилюють подразнення ще краще!

Бар’єр шкіри шкіри, що схильна до атопії, пошкоджується і дозволяє легше проникати зовнішнім негативним факторам (пилові кліщі, забруднення тощо). Вони провокують і посилюють свербіж та подразнення. Незважаючи на те, що легко побачити, як шкіра реагує на непридатні гігієнічні або кліматичні зміни, шкідливі наслідки інших агресорів, таких як пилові кліщі та забруднення, менш відомі.

Кліщі живляться відмерлою шкірою на поверхні тіла, що руйнує бар’єр шкіри, роблячи його більш проникним для зовнішньої агресії та посилюючи подразнення.
Забруднення і, зокрема, 2,5 мікрочастинок також використовують цю систему, щоб проникнути і посилити наявні подразнення або спровокувати їх появу.
=> Тому шкіру потрібно захищати, щоб вона відновлялася швидше та на довше.

Топіаліс Захисний Бальзам+ - це перший засіб по догляду за шкірою, збагачений запатентованим комплексом цераміди АД(1), що забезпечують захист від зовнішніх подразників (пилові кліщі, забруднення тощо), які можуть посилити подразнення. Цей бальзам миттєво і надовго заспокоює свербіж – як результат, шкіра заспокоєна, захищена та надовго відновлена. Його живильна текстура відновлює рівень ліпідів та бар’єр шкіри, а ще утворює захисну плівку на поверхні шкіри з антиадгезійною дією на мікрочастинки забруднення (ТЧ 2,5)(2). Нежирний і не липкий фініш, ви можете одягатися відразу після нанесення!

Топіаліс Захисний Бальзам+ містить лише 20 інгредієнтів, 98% з яких мають природне походження. Ніжний аромат. 

Топіаліс Захисний Бальзам+ - формула з високою толерантністю та з концентрацією активних інгредієнтів для заспокійливої, відновленої та захищеної шкіри.

Запатентований комплекс Цераміди АД – унікальний компонент, що захищає шкіру від шкідливого впливу пилових кліщів. Але не тільки це! Він також забезпечує ліпідовідновлюючу дію та обмежує втрату вологи протягом 48 годин після одного нанесення.

Новий заспокійливий активний інгредієнт (пребіотик): фруктан конвалії японської (полімер фруктози), який заспокоює, відновлює бар’єр шкіри, підтримує мікробіоту шкіри, зволожує та має протисвербіжну дію.

46% жирної фази, 99,9% природного походження. Реліпідант, він необхідний для відновлення бар’єру шкіри схильної до атопії. Він складається з:

Кокосова олія: джерело омега 6 і 9 жирних кислот, живить, захищає і пом'якшує.
Олія бабасу: живить і дарує шкірі комфортні відчуття.

Протестовано без побічних ефектів на певні ендокринні механізми та перевірено на чутливій, сухій та дуже сухій шкірі схильної до атопії під дерматологічним та педіатричним контролем. Гіпоалергенно.

Способ применения и дозы

Нанесіть на все обличчя та/або тіло після очищення, приділяючи особливу увагу дуже сухим ділянкам. Якщо подразнення не припиняється, зверніться до лікаря.

Використовуйте щодня, щоб уникнути рецидивів.

Доповніть процедуру Топіаліс очищуючим бальзамом або Топіаліс очищаючою олією.

Регистрационные данные

Инструкция для: СВР Топиалис Защитный+ Бальзам для лица и тела (SVR Topialis Protective+ Balm for face and body) 200 мл

Производитель: Лаборатоир СВР (Франция)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о СВР Топиалис Защитный+ Бальзам для лица и тела (SVR Topialis Protective+ Balm for face and body) 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов