Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Саффрил (Saffril) таблетки №20

Код: 78605
Саффрил (Saffril) таблетки №20
Цена от 496.99 до 631.31 грн

Наличие в 175 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

бессоница, неврозы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Саффрил (Saffril) таблетки №20

Состав

Опис

Гриффонія, шафран, хміль, вітаміни групи В.

Загальний нормальний психологічний стан людини називається ейтимією. Порушення настрою – це сукупність відмінних між собою станів, кожен з яких характеризується власними особливостями. Основною характеристикою таких порушень є аномальна зміна емоційного тону, який створює виражене психологічне відхилення з додатковою сукупністю проблем в соціальній сфері, в поведінці та стосунках.

Порушення настрою негативно впливає на якість життя людини, яка від цього потерпає, що може бути пов’язане зі станом дистресу. Дистрес – це стан роздратування, в якому особа, яка знаходиться під впливом стресогенних чинників, проявляє дезадаптивну поведінку, що може виражатися в перепадах настрою, не пов’язаних з конкретними причинами, поганому настрої, неадекватній взаємодії з соціумом, розладах сну.

Наукові дані підтверджують причинно-наслідковий зв'язок між прийомом вітаміну В6 та відновленням нормальної психологічної функції організму. Прийом вітаміну В6 має позитивний фізіологічний ефект на когнітивну та афективну сферу, а вживання рослинних екстрактів також сприяє нормалізації настрою. До таких рослин відносяться гриффонія та шафран, які допомагають зменшити порушення настрою, характерні для стану дистресу.

Показания

Saffril® – це дієтична добавка на основі гриффонії, шафрану та хмелю з вітамінами групи В. Гриффонія та шафран сприяють нормалізації емоційного стану, їхню дію підсилює вітамін В6, який позитивно впливає на нормалізацію психологічної функції. Крім того, гриффонія разом з хмелем покращують сон, який може порушуватися у випадку стресу.

Противопоказания

Дієтичні добавки не слід сприймати як замінники різноманітного збалансованого харчування та здорового способу життя. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Зберігати в недоступному для дітей віком до трьох років місці. Не приймати у разі встановленої або можливої алергії до одного або декількох складників.

Способ применения и дозы

Приймати по одній таблетці на добу, краще ввечері. Ковтати таблетку, запиваючи склянкою води.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати при температурі нижчій 30оС; уникати впливу джерел тепла, потрапляння сонячних променів та вологи. Мінімальний термін придатності стосується засобу в неушкодженій упаковці при правильному зберіганні.

Після використання не викидати упаковку в спеціально не призначені для цього контейнери.

Форма випуску

Таблетки покриті оболонкою для перорального застосування.

В упаковці 20 таблеток покритих оболонкою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Саффрил (Saffril) таблетки №20

По этому товару ещё нет отзывов