Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Сам-Е 400 табл. №20

Код: 59259
Сам-Е 400 табл. №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Сам-Е 400 табл. №20

Состав

Активний  інгредієнт: S- аденозил – L- метіонін – 400 мг.

Допоміжні речовини: стеаринова кислота, гідроксид магнію, текстуратор мікрокристалічна целюлоза, стабілізатор  вологості кальцій хлористий, регулятор кислотності оксид кальцію, стабілізатор аргінін, стеарат магнію, антикомкувач кремнію діоксид колоїдний, тальк, альгінат натрію, гліцерин, оболонка: глазуруючий агент шелак. Без ГМО.

Харчова (поживна) та енергетична цінність (калорійність) продукту:

 

На 1 таблетку

На 100 g (г)

Білки

0,51 g (г)

45,3 g (г)

Жири

0,07 g (г)

6,0 g (г)

Вуглеводи

0,23 g (г)

20,8 g (г)

Калорійність:

3,8 kcal (ккал) / 19 кДж

339 kcal (ккaл) / 1429 kJ (кДж)

Показания

Застосовується як дієтична добавка для дорослих з 18 років, як додаткове джерело S- аденозил – L- метіоніну з метою поліпшення функціонального стану кістково-суглобового апарату та гепато-біліарної системи.

Завдяки збільшенню включення в синтез хряща сульфатних груп, які утворились внаслідок його транссульфурування S- аденозил – L- метіонін  сприяє відновленню хрящової тканини, бере участь в утворенні потужного антиоксиданту глутатіону, що забезпечує зменшення окислювального стресу в хрящі та сповільнює його руйнування, має ліпотропні та протизапальні властивості.

Завдяки нормалізації рівня метіоніну та збільшенню концентрації глутатіону сприяє підтриманню функцій печінки, має гепатопротекторну дію при  токсичних впливах алкогольного та неалкогольного генезу.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. При виникненні будь-яких алергічних реакцій, включаючи кропив’янку, утруднене дихання, набряк горла, набряк губ, язика або обличчя, а також інших небажаних проявів, таких як біль у шлунку, нудота, діарея, метеоризм, тривога, судоми та безсоння слід негайно звернутися до лікаря.

Перед початком застосування дієтичної добавки та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не застосовувати при маніакально-депресивних станах.

Слід з обережністю застосовувати хворим, які страждають на діабет чи гіпоглікемію, та тим, хто приймає ліки, трави або добавки, які впливають на рівень цукру. Існує ризик розвитку серетонінового синдрому, тому не слід одночасно з дієтичною добавкою приймати такі лікарські засоби: декстрометорфан, меперидин (демерол), трамадол (ультрам), антидепресанти, леводопа (L-допа), лікарські засоби що застосовуються при діабеті.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Вживати по 1 таблетці 2 рази на добу. Курс та термін споживання визначає лікар індивідуально. Доза може бути збільшена лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Якщо лікар не призначив інакше, дотримуйтеся таких рекомендацій.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі до 30 ºС в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Форма випуску

Таблетки, № 20.

Термін придатності

3 роки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Сам-Е 400 табл. №20

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: