Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Санзим таблетки №20 (10х2)

Код: 55766
Санзим таблетки №20 (10х2)
Цена от 289.00 до 292.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ферменты

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Санзим таблетки №20 (10х2)

Состав

пепсин, папаїн, Санз 2000:

Міститься в 100 мл сиропу / Міститься в 5 мл сиропу

Папаїн 1,6 г /80 мг
Пепсин 0,8 г /40 мг
Санзим 2000 0,2 г /10 мг

допоміжні речовини:
вода підготовлена, сахароза (20,0 г в 100 мл, або 1,0 г в 5 мл сиропу), гліцерин, сорбіт, кислота лимонна, сироп полуничний, пропіленгліколь, порошок полуничний, натрію цитрат.

Санзим сироп - добре збалансована комбінація специфічних травних ферментів, які сприяють повному розщепленню білків, жирів, вуглеводів і рослинних волокон. Дані ферменти як каталізатори діють на вміст травного тракту, розщеплюючи його на більш прості і легкозасвоювані елементи.

Сироп не містить алкоголю, що дає можливість довготривалого збереження його ензимної активності.

Пепсин - це фермент, який відіграє значну роль в травленні людини, виконуючи один з важливих етапів в ланцюжку перетворень білків їжі в амінокислоти. Пепсин каталізує гідроліз білків і пептидів.

Папаін - фермент з класу каталаз, який схожий за своєю дією на шлунковий сік, виділений в кристалічному вигляді з соку динного дерева - папайї (Carica papaya). Але на відміну від пепсину, папаїн активний не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах. Він каталізує гідроліз білків, пептидів і амідів і ефірів, особливо ефективно розщеплює білки м'яса. Важливо, що папаїн не тільки сам має протеолітичну активність, але і потенціює дію протеаз.

Санз 2000 - унікальний мультиензимний комплекс, отриманий в Японії шляхом ферментації гриба Aspergillus oryzae, який не має аналогів і складається з більш ніж 30-ти різних ферментів: протеази, амілази, ліпази, целюлази, рибонуклеази, пектиназу, фосфатази, тріпсіногенактівірующего та інших ферментів.

Завдяки такому складу, Санзим-2000 сприяє гідролізу практично всіх компонентів хімусу, включаючи білки, жири, вуглеводи і полісахариди.

Рекомендовано до раціону харчування як додаткове джерело харчових ензимів природного походження людям з проблемами порушення функції травлення для пом'якшення перебігу захворювань.

Способ применения и дозы

дітям від 3 до 7 років - 1 чайна ложка (5 мл) 3 рази на день під час або відразу після їжі; дітям від 7 до 14 років - 2 чайні ложки (10 мл) 3 рази на день під час або відразу після їжі; дітям старше 14 років і дорослим 1 столова ложка (15 мл) 3 рази на день під час або відразу після їжі.

Застереження: індивідуальна непереносимість компонентів продукту. З обережністю застосовувати пацієнтам з цукровим діабетом.

Перед початком вживання проконсультуватися у лікаря.

Не є лікарським засобом.
 

Условия хранения

ФОРМА ВИПУСКУ:

сироп об'ємом 120 мл в полімерних ємностях.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ ТА ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ:

зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 ° С - 2 роки від дати виготовлення.

ПІСЛЯ РОЗКРИТТЯ УПАКОВКИ термін зберігання

  21 день.

Харчова (поживна) цінність 100 г: білки - 0, жири - 0 Вуглеводи - 50. Енергетична цінність (калорійність), ккал 100 г: (800 кДж).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Санзим таблетки №20 (10х2)

По этому товару ещё нет отзывов