Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Щизарен фитоконцентрат 30 мл

Код: 53520
Щизарен фитоконцентрат 30 мл
Цена от 39.72 до 99.00 грн

Наличие в 2427 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания щитовидной железы

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Щизарен фитоконцентрат 30 мл

Состав

Клінічно підтверджено, що фітоконцентрат Щизарен має виражений нормалізуючий вплив на функції та структури щитовидної залози. Він поліпшує процеси метаболізму в її клітинах та сприяє зменшенню навіть грубих структурно-функціональних змін щитовидної залози. Завдяки нормалізуючому впливу на цей орган, Щизарен може успішно застосовуватись при усіх його захворюваннях, які супроводжуються як підвищенням, так і зниженням гормональної функції щитовидної залози. 

Щизарен значно поліпшує загальний стан і працездатність хворих з різними захворюваннями щитовидної залози. Фітоконцентрат знижує рівень аутоімунізації до її тканини. Благотворно діє на обмінні процеси, артеріальний тиск і утворення гемоглобіну. При гіпофункції щитовидної залози Щизарен дозволяє поступово зменшувати дозу замісної гормонотерапії (під контролем лікаря). Фітоконцентрат сприяє зменшенню розмірів вузлів у щитовидній залозі. 

Склад: водно-спиртові екстракти трави дроку красильного, материнки, квіток глоду, нагідок, кукурудзяних стовпчиків з приймочками, плодів обліпихи, кореневища перстачу, кореня кульбаби,корінь валеріани, елеутерококу.

Показания

Застосовується при тиреоїдитах, вузловому та змішаному зобах, станах з підвищенням та зниженням функції щитовидної залози, для профілактики захворювань цього органа.

Способ применения и дозы

Приймати один-два рази на день по 30-70 крапель на 50-100 мл води в залежності від ступеня порушень. 

Побочные реакции

Побічних ефектів Щизарену під час численних апробацій у клініках різного профілю не було (на упаковці вказані загальні обмеження).

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Щизарен фитоконцентрат 30 мл

По этому товару ещё нет отзывов