Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Седафит-Таб табл. 0,85 г №60

Код: 62977
Седафит-Таб табл. 0,85 г №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

бессоница, неврозы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Седафит-Таб табл. 0,85 г №60

Состав

Седафит-ТАБ містить діючі речовини: трава пустирника – 128 мг, квітки глоду – 128 мг, квітки липи – 128 мг, листя м'яти перцевої – 128 мг, трава буркуну лікарського – 119 мг, кореневища з корінням валеріани – 110 мг, плоди кропу пахучого – 85 мг.

Допоміжні речовини:

кальцію стеарат – 8 мг, гідроксипропілметилцелюлоза – 8 мг, лактоза – 8 мг.

Седафіт-ТАБ складається з 7 лікарських рослин з високою біологічною активністю, дія яких спрямована на зниження нервової напруги, поліпшення психоемоційного стану при нервових і фізичних перенапруженні, усунення депресивних порушень, підвищеної дратівливості, нормалізацію сну.

Комплекс БАВ (кумарини, ефірну олію, терпеноїди, ізовалеріанова кислота, борнеол та інші), що містяться у даних рослинах, сприятливо впливає на нервову систему.

Лікарські рослини у складі Седафіт-ТАБ володіють заспокійливими, гіпотензивними, антиаритмічними та загальнозміцнюючі властивості.

Компоненти фітопрепарату містять:

вітаміни/провітаміни: А, Е, C, B4, P, каротин, макро - і мікроелементи-Ca, Mg, K, Fe, Mn, Cu, Zn, Mo, Se, B, Co, Cr, Al, Ba, Ni, V, Ni.

Трава пустирника зменшує процеси збудження в центральній нервовій системі, сприяє нормалізації артеріального тиску, знімає спазми судин головного мозку, уповільнює темп серцевих скорочень при кардіоневрозі і надмірної нервової збудливості.

Кореневища валеріани надають седативну (заспокійливу) та спазмолітичну дію. Підвищують тонус серцевого м'яза, покращують коронарний кровообіг (у судинах серця), нормалізують серцевий ритм, надають протисудомну дію.

Квітки глоду надають тонізуючу дію на серцевий м'яз (особливо при стомленні). Збільшують силу і сповільнюють ритм серцевих скорочень, поліпшують мозковий і серцевий кровообіг, нормалізують артеріальний тиск, знижують збудливість ЦНС, чинять антисклеротичну дію.

Плоди кропу пахучого мають заспокійливу, антиаритмічну, сечогінну і спазмолітичну дію, знижують проникність судинної стінки. Володіють здатністю надавати виразний коронарорасширяющий і периферичний судинорозширювальний ефект.

Трава буркуну підвищує тонус венозних судин, виявляє діуретичну, антитромботична дія, покращує мозковий, сердечне і периферичний кровообіг.
Квітки липи чинять седативну, гіпотонічній, протизапальну, спазмолітичну, сечогінну, а також протисудомну дію.

Листя м'яти перцевої мають в'яжучу, спазмолітичну, седативну, місцевим знеболюючим і протиблювотну дію. Покращують смак рослинних препаратів.

Показания

Седафит-ТАБ рекомендується застосовувати як джерело біологічно активних речовин, сприяє поліпшенню психоемоційного стану, володіє м'якими седативними властивостями.

Рекомендується як заспокійливий, гіпотензивну і антиаритмічну засіб для профілактики і в комплексній терапії захворювань центральної нервової системи (ЦНС): неврозів, неврастенії, істерії, депресії, безсоння та супутніх захворювань серцево-судинної системи, таких як тахікардія, аритмія, гіпертонія, серцева недостатність.

Противопоказания

Протипоказаннями до застосування препарату Седафит-ТАБ є: індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітні, жінки в період лактації.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям з 12 років рекомендується приймати Седафит-ТАБ по 2 таблетки 2 рази на день за 20 хвилин до їжі.

При необхідності добову дозу підвищують до максимальної – 6 таблеток (по 2 таблетки 3 рази на добу).
Курс застосування – 4-6 тижнів.

При необхідності курс можна повторити з перервою в 10 днів. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому приміщенні при температурі від 5 °С до 25 °С і відносній вологості не більше 75 %, термін придатності 24 місяці з дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Седафит-Таб табл. 0,85 г №60

Производитель: Эйм, НВФК, ООО, Харьков, Украина

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Седафит-Таб табл. 0,85 г №60

По этому товару ещё нет отзывов