Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Сединал капсулы №10

Код: 53312
Сединал капсулы №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

бессоница, неврозы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Сединал капсулы №10

Состав

1 капсула містить: екстракт кореня валеріани (Valerianа officinalis) – 70 мг; екстракт суцвіття хмелю (Нumulus lupulus) - 40 мг; екстракт пасифлори квітів (Рassiflora incarnata) - 40 мг; екстракт меліси (Melissa officinalis) - 40 мг; екстракт білокудреника чорного (Ballota nigra) - 20 мг; допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, лактоза, діоксид кремнію, стеарат кальцію.

Додаткова інформація:

Фітокомплекс Седінал® - дієтична добавка, що містить унікальну комбінацію рослинних екстрактів виробництва компанії Naturex, Франція. Седінал® знімає психоемоційне напруження, допомогає зберегти витримку та рівновагу в стресових ситуаціях протягом напруженого робочого дня; покращує сон, підвищує стійкість нервової системи до несприятливих факторів навколишнього середовища.

Седінал® позитивно впливає на функцію серцево-судинної системи, знижує артеріальний тиск і сприяє профілактиці гіпертонії, не викликаючи залежності та звикання.

Застереження щодо споживання: слід уникати одночасного прийому дієтичної добавки Седінал® з напоями, які містять етанол, з лікарськими засобами, що пригнічують ЦНС, а так само слід утримуватися від керування транспортними засобами та від виконання роботи з потенційно небезпечними механізмами, яка потребує підвищеної уваги, швидких та рухових реакцій.

Добавка дієтична. Не є лікарським засобомПродукт не містить ГМО. Не містить консервантів.

 

Показания

Седінал® рекомендований до раціону харчування як загальнозміцнюючий засіб, що сприятливо впливає на нервову та серцево-судинну системи при підвищених психоемоційних станах. Має м’які заспокійливі властивості. Сприяє нормалізації сну.

Противопоказания

не рекомендовано вживати при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, при гіпотонії, дітям до 18 років, вагітним, жінкам, що годують груддю. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

вживати дорослим для нормалізації та покращення якості сну та для попередження симптомів стресу по 1 -2 капсули

 1 раз на день ( ввечері) після їжі, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю рідини. Термін вживання: 2 - 4 тижні. За необхідністю курс повторити.

Условия хранения

Форма випуску: порошок по 300 мг в желатиновій капсулі

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці виробника, в захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище +250С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Строк придатності: 2 роки з дати виготовлення.

Регистрационные данные

Инструкция для: Сединал капсулы №10

Производитель: Юниверс Фарм (Украина, Киев)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Сединал капсулы №10

По этому товару ещё нет отзывов