Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Седобил-М суспензия по 200 мл во флак.

Код: 86071
Седобил-М суспензия по 200 мл во флак.
Цена от 360.00 до 477.77 грн

Наличие в 42 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

бессоница

Область применения

неврология

Форма выпуска

Суспензия

Разрешено

для детей

Детям с

с 1 года

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Седобил-М суспензия по 200 мл во флак.

Состав

1 мл (ml) суспензії для перорального споживання містить:

основні речовини: магній (у формі бісгліцинату магнію) – 3 мг (mg), триптофан (L-триптофан) – 2,5 мг (mg), гліцин – 1,5 мг (mg), мелатонін – 0,2 мг (mg), вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) – 0,09 мг (mg);

допоміжні речовини: вода очищена, регулятор кислотності лимонна кислота, загущувач ксантанова камедь (Е 415), консервант калію сорбат (Е 202), консер- вант натрію бензоат (Е 211), ароматизатор полуничний або інші, підсолоджувач сукралоза (Е 955).

З підсолоджувачем.

Властивості

Магній (в поєднанні з вітаміном В6) впливає на нормалізацію стану вищих відділів нервової системи при емоційній напрузі, депресії, неврозі. Він відіграє важливу роль у створенні понад трьохсот ферментів. Магній сприяє розслаблен- ню м'язових волокон (мускулатури судин та внутрішніх органів). Найважливіше значення магнію полягає в тому, що він служить природним антистресовим фактором, гальмує процеси збудження у центральній нервовій системі та знижує чутливість організму до зовнішніх впливів.

L- триптофан – незамінна амінокислота, яка допомагає підтримувати правиль- ний баланс азоту в організмі та допомагає виробляти хімічну речовину мозку (нейротрансмітер) - серотонін. Серотонін регулює - настрій, апетит та сон.

Гліцин – замінна амінокислота, яка стимулює вироблення гормону «гарного самопочуття» - серотоніну; служить ключовим компонентом колагену, білка, який надає структуру кісток, шкіри, м'язів та сполучних тканин, а також інших ключових білків; відіграє важливу роль в передачі нервових сигналів і виведенні токсинів з організму.

Мелатонін є натуральним гормоном, який продукується шишкоподібною залозою. Проявляє стимулюючу, седативну, снодійну дію, нормалізує циркадні ритми. Мелатонін сприяє прискоренню засинання, покращенню біологічного ритму та нормалізації якісного нічного сну, знижує частоту нападів головного болю, запаморочення, підвищує настрій.

Вітамін B6 (піридоксину гідрохлорид) покращує метаболізм у тканинах мозку, так як є головним каталізатором обміну амінокислот, синтезу більшості нейро- медіаторів нервової системи, тобто підвищує працездатність мозку, сприяє поліпшенню пам'яті і настрою.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело вітаміну В6, магнію, амінокислот та мелатоніну. Сприяє поліпшенню адаптації дітей та дорослих до емоційних, розумових та фізичних навантажень, скороченню часу, необхідного для засинання. Рекомендовано вживати при проявах дисфункцій нервової системи (тривожність, емоційна нестабільність, порушення сну).

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Застереження

Дітям, вагітним та жінкам в період грудного вигодовування перед споживанням обов’язкова консультація лікаря.

Уникайте вживання дієтичної добавки разом з продуктами, які містять кофеїн.

Способ применения и дозы

Рекомендовано споживати за 30 хвилин до сну.

Перед споживанням флакон з суспензією ретельно струсити!

Вік (роки)

Дозування (мл)(ml)

від 1 до 3 років

по 5 мл (ml) 1 раз на добу

від 4 до 10 років

по 5 мл (ml) 1-2 рази на добу

від 11 років та дорослі

по 10 мл (ml) 1-2 рази на добу

Тривалість споживання Седобілу-М визначається індивідуально. Рекомендова- ний термін споживання становить до 3-х курсів на рік по 1-2 місяці з перервами в 1 місяць. В подальшому термін споживання погоджувати з лікарем.

Не перевищувати добову рекомендовану кількість споживання. Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в недоступному для дітей місці за температури не вище 25 °С. Не заморожувати.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Упаковка

Картонна пачка містить 1 флакон з темного пластику місткістю 200 мл (ml), закупорений кришкою пластиковою з контролем першого відкриття; дозуючу ємність та листок-вкладиш.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Седобил-М суспензия по 200 мл во флак.

По этому товару ещё нет отзывов