Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Селенорм таблетки по 80 мг №50 (10х5)

Код: 67394
Селенорм таблетки по 80 мг №50 (10х5)
Цена от 235.80 до 392.80 грн

Наличие в 4880 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Селенорм таблетки по 80 мг №50 (10х5)

Состав

1 таблетка містить: основна речовина: L-селенометіонін – 250 mcg (мкг) (відповідає 100 mcg (мкг) селену); допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, розпушувач: натрію кроскармелоза, протизлежувальні агенти: кремнію діоксид, тальк, магнію стеарат; оболонка таблетки жовта 113U220035.

Селен – це один з ессенціальних (важливих) мікроелементів для організму людини, адже впливає на активність ферментів, які чинять антиоксидантну, імуномоделюючу і протизапальну дії. Селен перешкоджає окисленню клітинних мембран, попереджаючи дегенеративні зміни у клітинах тіла, чим уповільнює процеси старіння організму. Також селен відомий своїм позитивним впливом на репродуктивне здоров’я чоловіків і жінок, стан волосся, шкіри, нігтів.

Дефіцит селену відмічається при фізичних навантаженнях, стресі, у літньому віці, при незбалансованому харчуванні, при зловживанні алкоголем та надмірному тютюнопалінні. Крім того, нестача мікроелементу фіксується при онкологічних, серцево-судинних, ревматичних, гострих респіраторних захворюваннях, захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Дефіцит селену є одним з найбільш вагомих чинників розвитку і прогресування захворювань щитоподібної залози.

Показания

дієтична добавка СЕЛЕНОРМ рекомендується як додаткове джерело селену з метою усунення його дефіциту в організмі. Застосування у складі L-селенометіоніну (природної, органічної форми селену, яка присутня в окремих видах горіхів, зернових, бобових) забезпечує високий рівень засвоєння селену організмом в результаті всмоктування у кишечнику. 

Противопоказания

індивідуальна непереносимість компонентів.

Особливості щодо застосування: перед застосуванням (включно при вагітності та годуванні груддю) рекомендована консультація лікаря. 

Застереження щодо споживання: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. 

Способ применения и дозы

вживати дорослим по 1 таблетці 1 раз на добу під час або після прийому їжі, запиваючи питною водою. 
Рекомендована добова доза може бути змінена лікарем індивідуально. Курс споживання визначає лікар.

Условия хранения

зберігати в оригінальній упаковці при температурі до 25°С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при відносній вологості повітря не вище 70%.

Форма випуску

таблетки №50 або №100 у блістері в картонній коробці.

Маса нетто 1 таблетки: 80 mg (мг) ± 7,5%.

Строк придатності

2 роки.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Селенорм таблетки по 80 мг №50 (10х5)

По этому товару ещё нет отзывов