Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Шампунь Репейный Ароматика для укрепления волос, 200 мл

Код: 58804
Шампунь Репейный Ароматика для укрепления волос, 200 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Шампунь Репейный Ароматика для укрепления волос, 200 мл

Состав

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Polysorbate 20, Cocamide DEA, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Cetrimonium Chloride, Arctium Lappa Root Extract, Sodium Chloride, Styrene/ Acrylates Copolymer (and) Coco-Glucoside, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Soy Protein, Grape Seed Oil Peg-8 Esters, Urtica Dioica Extract, Diazolidinyl Urea/ Methylparaben/ Propylparaben/ Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Parfum, Aqua/ Panthenol/ Panthenyl Ethyl Ether/ Niacinamide/ Ascorbic Acid/ Sodium Ascorbate/ Sodium Salicylate/ Citric Acid/ Glуcolic Acid/Lactic Acid/ Sodium Hyaluronate/ Hydroxypropyl Guar/ Benzalkonium Chloride/ Disodium EDTA, Lavandula Angustifolia Oil, Disodium EDTA, Citric Acid, Linalool, Amil Cinnamal, Hexyl Cinnamal, D-Limonene.

Активні компоненти

• Екстракт реп'яха або кореня лопуха живить і зміцнює волосся по всій довжині. Коріння лопуха містить дубильні речовини, розчинну клітковину (інулін) і вітаміни, що сприяють росту волосся і перешкоджають випадінню волосся, входить в шампунь активатор росту волосся. Будучи багатим фітостеролами та незамінними жирними кислотами, він допомагає підтримувати здоров'я шкіри голови, покращуючи кровообіг. Він може також зменшувати подразнення шкіри, ефективний при лікуванні лупи й сухості волосся.

• Екстракт протеїнів шовку володіє ефективними кондиціонуючими властивостями для волосся і шкіри голови та входить в кращі шампуні для відновлення волосся. Завдяки своїй м'якій, але ефективній здатності утримувати вологу є відмінним зволожуючим засобом. Протеїни шовку легко осідають на поверхні волосся, утворюючи легку захисну плівку. Їх низька молекулярна маса допомагає не обтяжувати волосся, дозволяючи клітинам організму дихати й отримувати необхідні речовини. Амінокислоти шовку цементують кератинові структури стрижня, тому протеїни шовку особливо показані власницям сухих, неживих і посічених локонів. Завдяки розчинному гідролізату шовкових протеїнів волосся набуває блиску, об’єму і слухняності, знижується електризація, локони стають м'якими, ніжними та шовковистим.

• Ефірна олія лавандова має антисептичну, дезодоруючу, тонізуючу дію. Безцінна для догляду за шкірою завдяки омолоджуючій силі. Лавандова олія заспокоює запалені та роздратовані шкірні покриви, зміцнює коріння волосся, покращує його структуру і стимулює ріст. Підходить для будь-якого типу волосся.

• Олія виноградних кісточок створює захист для волосся від ламкості, добре живить волосяні цибулини, запобігає облисінню, прискорюючи ріст волосся і зміцнюючи його, відновлює пружність і блиск кожного пасма. Відбувається не тільки згладжування і живлення тканин, але також включаються процеси клітинного росту і регенерації, що призводить до омолодження й оздоровлення волосся і шкіри голови. Олія з виноградних кісточок швидко відновлює якість локонів після невдалої завивки або фарбування. Лінолева кислота з її складу надає живильний і пом'якшувальний ефект не тільки на пасма волосся, але також і на шкіру голови. Цей компонент шампуню дарує волоссю міцність і здоровий зовнішній вигляд.

Показания

для догляду за волоссям та шкірою голови.

Дія: очищення, зміцнення, зволоження, живлення, відновлення, посилення росту волосся.

Противопоказания

 для зовнішнього застосування. При потраплянні шампуню в очі ретельно промити великою кількістю води.

Протипоказання: індивідуальне несприйняття компонентів, що входять до складу шампуню.

Способ применения и дозы

рівномірно нанести зміцнюючий шампунь на вологе волосся, спінити масажними рухами, змити водою. При необхідності процедуру повторити.

Рекомендація: для досягнення максимального ефекту – перед миттям голови використовуйте реп'яхову олію ТМ Ароматика «Для зміцнення волосся».

Условия хранения

зберігати при температурі від +5 °С до +25 °С в щільно закритій тарі в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння прямого сонячного проміння.

Регистрационные данные

Инструкция для: Шампунь Репейный Ароматика для укрепления волос, 200 мл

Производитель: Ароза ООО ПКФ для Ароматика (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Шампунь Репейный Ароматика для укрепления волос, 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов