Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm (Эльфа Фарм) Репейный Шампунь 200 мл

Код: 49755
Elfa Pharm (Эльфа Фарм) Репейный Шампунь 200 мл
Цена от 81.00 до 170.00 грн

Наличие в 2133 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm (Эльфа Фарм) Репейный Шампунь 200 мл

Состав

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Laureth-2, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate,  PEG-7 Glyceryl Cocoate, Arctium Lappa Root Extract, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Lupine Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Niacinamide, Medicago Sativa Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ligusticum Chuaxiong Root Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Ruscus Aculeatus Root Extract, Equisetum Arvense Leaf Extract, Panthenol, Thymus Vulgaris Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Polysorbate 20, Polyquaternium-10, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, DMDM-Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Linalool.

Опис

Випадання волосся - проблема не тільки косметичного характеру, але і питання здоров'я. Щоденна природна втрата - близько 100 волосинок, але якщо випадання стає істотним, варто вдатися до допомоги відновідних засобів.
Характер випадання волосся буває реактивним і хронічним. У першому випадку волосся можуть випадати з-за різких змін гормонального балансу організму, в другому ж причиною є підвищена чутливість волосяних цибулин до активної форми тестостерону (як у чоловіків, так і у жінок). У випадку з реактивним, випадання масове і рівномірне, зазвичай відбувається на протязі 2-3 місяців. Хронічне характеризується випаданням на лобових і тім'яних ділянках у чоловіків, і по проділу у жінок, і в обох випадках з роками хронічне випадання прогресує.

Незалежно від характеру випадання волосся, проблема потребує вирішення не тільки косметичними, але і фармацевтичними засобами. З метою зупинити випадання волосся і прискорити відновлення їх обсягу фахівці Elfa Pharm розробили лінійку засобів з терапевтичної регенерує базою. Реп'яховий шампунь для волосся є основою і першим етапом догляду за волоссям в боротьбі з їх випаданням.

До складу шампуню входить унікальний комплекс ВН Intensive +, який містить концентрат активних молекул, що надають комплексну дію проти випадіння волосся різних типів. Крім цього, він насичений фітоекстрактом,що багаторазово підсилює його дію. Механізм дії ВН Intensive + поширюється як на боротьбу з реактивним випаданням волосся, так і з хронічним. Комплексний вплив всіх його складових попереджає перехід тестостерону в активну форму, посилює кровообіг у волосяних цибулин, насичуючи їх вітамінами і нейтралізує токсини. Після застосування шкіра голови очищена і готова до інтенсивного догляду та відновлення.

Шампунь з реп'яхової серії Elfa Pharm містить 90% рослинних компонентів: кропива попереджає випадання волосся, лимонна кислота зміцнює їх і покращує ріст, хвощ польовий і карликова пальма сприятливо впливають на корені волосся, зміцнюючи і живлячи їх, лопух виконує очищаючу і стимулюючу функції, а авокадо інтенсивно впливає на структуру волосся, покращуючи їх зовнішній вигляд.

Використання реп'яхового шампуню позитивно відіб'ється на здоров'я і загальний стан вашого волосся, а за рахунок активатора росту усуне проблему випадання. Підходить для щоденного застосування.

Способ применения и дозы

Рівномірно нанести шампунь на вологе волосся, спінити масажними рухами, змити водою. При необхідності процедуру повторити.

Після застосування шампуню рекомендовано нанести бальзам-маску реп'яхову. Шампунь може застосовуватися самостійно.

Підходить для щоденного використання.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm (Эльфа Фарм) Репейный Шампунь 200 мл

Производитель: Эльфа Фарм (Польша)

Регистрация: 05.03.02-03/19028

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm (Эльфа Фарм) Репейный Шампунь 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов