Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Шампунь для роста и восстановления волос Миноксил 150 мл, с миноксидил. и азелаинов.к-той

Код: 63678
Шампунь для роста и восстановления волос Миноксил 150 мл, с миноксидил. и азелаинов.к-той
Цена от 78.50 до 114.00 грн

Наличие в 12 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

аллопеция, укрепление волос

Область применения

трихология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Шампунь для роста и восстановления волос Миноксил 150 мл, с миноксидил. и азелаинов.к-той

Состав

вода підготовлена, лауретсульфат натрію, кокамідопропілбетаїн, гліцерин, лауретсульфосукцинат динатрію, кокамід ДЕА, цетрімоніум хлорид, екстракт гінкго білоба, екстракт кори дубу, кухонна сіль, екстракт гібіскусу, азелаїнова кислота, ксантанова камідь, замутнювач, міноксидил, діоксид титану, полікватерніум-10, ароматизатор, GP4G, консервант.

Показания

Доглянуте, гарне  волосся мрія кожного. Але в силу деяких причин, в тому числі і генетичних, волосся може бути ламким, слабким, тьмяним і дуже повільно рости. Знайома ситуація? В цьому випадку шампунь з міноксіділом стане вашим порятунком і шансом отримати волосся своєї мрії за короткий термін.

Причини ослабленого волосся з уповільненим ростом:

- нестача необхідних мікроелементів в організмі

- забруднене навколішнє середовище, негативно діє на шкірні покриви

- часта зміна іміджу, до якої входить фарбування волосся (знебарвлення)

- регулярне використання фенів, плойок, термобігудів, стайлерів

Всі ці причини окремо і в комплексі призводять до того, що кровообіг у волосяних покривах сповільнюється і не поставляє необхідні речовини своєчасно. Волосяні цибулини послаблюються, волосся стає ламким, від чого стригтися доводиться ще частіше. Власниці і без того тьмяного волосся прагнучи приховати цей недолік зазвичай наносять новий шар фарби, чим ще більше посилюють проблему. Не варто заганяти себе в замкнене коло.

Рішення проблеми уповільненого зростання волосся

Виходом з цієї непростої ситуації є комплексний підхід в оздоровленні волосся і стимулюванні його зростання. З цим завданням ідеально справляється шампунь для зміцнення волосся і стимулювання зростання Minoksil. У складі шампуню знаходяться виключно натуральні компоненти, одним з яких є міноксиділ (який відповідає за стимуляцію зростання). А також азелаиновая кислота, яка підсилює кровообіг і поліпшує поглинання активних компонентів міноксиділа. На окрему увагу заслуговує гінкго білоба - кращий засіб для поліпшення кровообігу і врегулювання роботи капілярів.

Minoksil може використовуватися як шампунь для росту волосся, а також для загального оздоровлення. При його розробці враховувалися всі раніше перераховані чинники, через які погіршується стан волосся.

Використовуючи "Minoksil" ви отримаєте:

- Лише через декілька тижнів, більш гладке і здорове волосся, зволожену, здорову шкіру голови;

- Через 8 тижнів ви помітите значне зростання, а також невелике волосся по всій голові (це означає, що шкірні покрови очищені і давно ослаблені фолікули знову почали свою активність);

- Через 16 тижнів ви помітите, що волосся стало густішим і пишнішим, сам волос більш товстий і міцний. Ламкість волосся вже забута, а відповідно в регулярних стрижках і усуненні посічених кінчиків відпала необхідність. З цього моменту волосся можна підстригати раз в 6 місяців;

- Через рік кількість волосся врегулюється, так як за цей термін повністю відновлюються всі фолікули. Комплексне лікування можна зупинити на кілька місяців, але згодом рекомендуємо знову купити шампунь для росту волосся Minoksil в профілактичних цілях.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Шампунь для роста и восстановления волос Миноксил 150 мл, с миноксидил. и азелаинов.к-той

По этому товару ещё нет отзывов