Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Шиповника плоды Arbor Vitae 100 г коробка №1

Код: 68927
Шиповника плоды Arbor Vitae 100 г коробка №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Шиповника плоды Arbor Vitae 100 г коробка №1

Состав

плоди шипшини – 100 %

Показания

дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для загального зміцнення організму при гострих та хронічних інфекціях, позитивно впливає на вуглеводний обмін, посилює синтез гормонів і регенерацію тканин, має протизапальну, антисклеротичну, протицинготну дії.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування

Противопоказания

не рекомендується вагітним та жінкам, які годують груддю, при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів, дітям віком до 1 року, при тромбофлебіті і схильності до нього, недостатності кровообігу, ендокардиті, декомпенсованому цукровому діабеті, тяжких захворюваннях нирок, жовчокам’яній хворобі у стадії загострення.

Способ применения и дозы

1 столову ложку плодів помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип’яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45-60 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого відвару. Об’єм відвару довести кип’яченою водою до 200 мл.

Перед застосуванням відвар збовтати.

Застосовувати у теплому вигляді 2 рази на добу після їди: дорослим та дітям віком від 14 років – по ½ склянки, дітям віком 10-14 років – по 1/3 склянки, віком 7-10 років – по 2 столові ложки, віком 3-7 років – по 1 столовій ложці, віком 1-3 роки – по 1 десертній ложці.

Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Условия хранения

зберігати в упаковці виробника за температури від 2 0С до 25 0С та відносній вологості повітря не вище за 75 %, строк придатності –  24 місяці з дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Шиповника плоды Arbor Vitae 100 г коробка №1

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: