Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Схизандрин капсулы по 278 мг №30

Код: 77917
Схизандрин капсулы по 278 мг №30
Цена от 335.32 до 489.99 грн

Наличие в 411 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Схизандрин капсулы по 278 мг №30

Состав

Активні речовини: кожна капсула містить схiзандрину 25 mg (мг), який міститься у 278 mg (мг) екстракту лимонника китайського, стандартизованого за кількісним вмістом схизандрину 9%.

Активна речовина

Склад на 1 капсулу 475 mg (mr)± 7,5%

278 mg (мг) екстракту лимонника китайського (Schisandra chinensis) iз кiлькiсним вмістом схiзандрину 9%, 278,00 mg (мг) що еквівалентно 25 mg (мг) схiзандрину.

278,00 mg (мг)

Склад на 1 капсулу: екстракт лимонника китайського (Schisandra chinensis); наповнювач - целюлоза мiкрокристалічна (Е460(i)); оболонка капсули - гiпромелоза (Е464); антиспiка ючий агент - магнію стеарат (Е470b); барвник - титану діоксид (Е171); антикомкувач - Діоксид кремнію (E551).

Загальні властивості

Схiзандрин належить до групи лігнанів лимонника китайського (Schisandra chinensis), які проявляють гепатопротекторну, протизапальну, антиоксидантну, метаболічну та iншi функції. Гепатопротекторні властивості пов'язані із підвищенням активності цитохромів В5, P450, НАДФН, цитохрому С-редуктази та інших мікросомальних ферментів. Це сприяє відновленню функції гепатоцитів, ендоплазматичного ретикулума та нормалізації печін кового кровообігу. Було продемонстровано збiльшення концентрації мітохондріального глутатіону (SGH), що супроводжувалось зменшенням перекисного окислення лiпiдiв (ПОЛ) та попередженням ушкодження клiтин печінки. Протизапальні властивості обумовлені пригніченням дiï оксиду азоту (NO) та зменшенням продукції простагландинів через вплив на циклооксигеназу 2 (COX2), пригніченням експресіï синтазу оксиду азоту (NO), та зменшенням вмісту запальних цитокінів, таких як TNF-a, IL-1B, IL-6 та опосередковано зменшенням NF-кВ-залежного запалення. З цим пов'язують зменшення запальної інфільтрації, уповільнення фіброзу та відкладення ліпідів в гепатоцитах.

Антиоксидантна дія обумовлена активацією ендогенних антиоксидантних систем захисту, включаючи глутатіон мітохондрій, супероксиддисмутазу (SOD), каталазу та глутатіон пероксидазу, що призводить до зменшення ПОЛ. З цим також пов'язують зменшення процесів апоптозу і пошкодження, а також вiдновлення функції клітин печінки. Метаболічна функція включае нормалiзацiю гомеостазу глюкози шляхом збiльшення чутливостi клiтин до інсуліну, та завдяки впливу на протеïнкіназу А (PKA), гормоночутливу лiпазу (HSL) та рецептор пероксисом PPAR-Y, зменшення вмісту тригліцеридів і холестерину у печінці.

З впливом вищезазначених властивостей пов'язують відновлення функції гепатоцитiв нормалізацію рівнів печінкових ферментiв - аланінамінотрансферази (ALT), аспартат амінотрансферази (AST), лужної фосфатази (ЛФ), гамма-глутамилтранспептидази (VGGT) - та покращення самопочуття, в тому числі при неалкогольнiй жировій хворобі печінки (в т.ч. стеатоз, стеатогепатиті з наявністю фіброзу та без) при неалкогольнiй жировий хворобі печінки з супутнім цукровим діабетом 2-го типу або порушенні толерантності до глюкози або метаболічному синдром; при токсичних атомом лікарських засобів, алкоголю; при хронічних вірусних гепатитах В та С.

Показания

Додаткове джерело лігнанів; сприяє нормалізації функції печінки, попередженню пошкодження гепатоцитiв та покращенню метаболічного стану.

Застереження

Індивiдуальна чутливість до компонентів, вагітні жінки, жiнки в період годування груддю, діти до 18 років, гостра печінкова недостатність, Декомпенсований цироз печінки. З обережністю слід призначати дієтичну добавку при гастрит, холецистит, панкреатиті. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дорослим застосовувати по 1-2 капсули три рази на день після вживання їжі. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання

Курс прийому - 3 місяці. В подальшому тривалiсть споживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску

Капсули масою 475 mg (mr) ± 7,5%; по 15 капсул у блiстерi; по 2 блістери в пачці. Маса нетто: 14,25 g (г) + 7,5%.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, сухому та захищеному від світла місці. Зберігати у недоступному для дітей мiсцi.

Термін придатності

36 місяців з дати виробництва. Дату виробництва та номер партії дивись на упаковці.

Харчова добавка. Без ГМО.

Не с лiкарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Схизандрин капсулы по 278 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов