Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Шрот пищевой Антигельминтный 200 г №1

Код: 71816
Шрот пищевой Антигельминтный 200 г №1
Цена от 24.82 до 26.70 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Порошки недозированные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Шрот пищевой Антигельминтный 200 г №1

Состав

Як стверджують лікарі, кожен з нас протягом життя хоча б раз стає «домівкою» для паразитів. Ці істоти потрапляють в організм людини по-різному, іноді ми не підозрюємо про їхнє існування і дивуємося поганого самопочуття, начебто безпричинному. Мало хто знає, що паразити можуть спокійно існувати і розмножуватися в самих різних системах і органах – у травному тракті, в м'язових тканинах, у мозку... словом, де завгодно.
Розпізнати і знищити їх з організму досить складно, настільки добре вони вміють пристосовуватися і обзаводитися захисними механізмами. Шкода ж, завдана паразитами, досить серйозний: вони виснажують організм, живучи за рахунок поживних речовин; засмічують органи і системи токсинами, порушуючи їх нормальну роботу; провокують розвиток різних захворювань.

Вивчаючи протягом багатьох років паразитів і їх вплив на людський організм, ми прийшли до висновку, що необхідно створити засіб, не тільки очищає від паразитів, але і сприяє нормалізації порушених функцій організму. В результаті з'явився препарат під назвою харчова добавка «Шрот антигельмінтивний». Харчова добавка «Шрот антигельмитный» – натуральний засіб на основі рослинної сировини, що сприяє очищенню організму. Лікарі рекомендують приймати його як загальнозміцнюючий засіб, для поліпшення стану шлунково-кишкового тракту.

З чого складається?

Квітки пижма звичайної – ефективний засіб проти кишкових паразитів, протимікробну і протиглисний. Крім того, володіє протизапальною і знеболюючою дією.
Шрот гарбуза потужний сорбент який виводить з організму токсини, а також нормалізує мікрофлору. Він прискорюють і підвищують відчуття насичення, прискорюють евакуаторну функцію шлунка, стимулюють моторну функцію товстої кишки, збільшують масу фекалій, сорбують жовчні кислоти і холестерин, сповільнюють всмоктування вуглеводів і надають антиоксидантну дію.
Трава полину гіркого – сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, посилює виділення жовчі, а також покращують її відтік по протоках, тим самим не дозволяючи утворюватися камінню. Крім того, полин надає широке протипаразитарний дію, особливо відносно круглих паразитів, стимулює виділення шлункового соку. 

Показания

В яких випадках необхідне лікування? Починати очищення організму від паразитів за допомогою харчової добавки «Шрот антигельмитный» випливає, якщо:

У когось з членів вашої сім'ї виявлені паразити, що підтверджено лабораторними дослідженнями;
Виникла підозра наявності глистових інвазій, а також з метою профілактики їх появи;
Спостерігаються часті ангіни, ГРЗ, поліпи, тонзиліти;
З'являється безліч прищів і вугрів, пігментні плями, ранні зморшки, сивина, плішивість, ослаблення нігтів і волосся;
Спостерігається занепад сил;
У жінок почастішали гінекологічні захворювання, а у чоловіків – захворювання передміхурової залози. 

Противопоказания

Нельзя принимать пищевую добавку «Шрот антигельминтный» беременным и кормящим женщинам, страдающим язвенной болезнью желудка и эрозивными гастритами, а также в случае индивидуальной непереносимости компонентов. 
 

Способ применения и дозы

До 12 лет препарат принимать не рекомендуется. Детям старше 12 лет, а также взрослым, можно принимать по 1-2 чайной ложке 3 раза в день, во время приема пищи. Курс лечения должен составлять не менее одной недели.  

Побочные реакции

Во время очищения организма возможно появление чувства усталости или некоторого дискомфорта. Причина – паразиты, почувствовав агрессивную для них среду, начинают защищаться, выделяя больше токсинов. В случае, если пациент ощущает дискомфорт, можно придерживаться следующей схемы приема препарата: -1-й день – 1 столовая ложка один раз в день; - 2-й день – 1 столовая ложка два раза в день; - с 3-го по 7-й день 1 столовая ложка три раза в день; - с 8-го по 14-й день - 1 столовая ложка один раз в день. Після закінчення курсу лікування лікарі радять продовжувати приймати по одній чайній ложці один раз на тиждень протягом 2-3 місяців. 

Регистрационные данные

Инструкция для: Шрот пищевой Антигельминтный 200 г №1

Производитель: ЧП Мирослав (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Шрот пищевой Антигельминтный 200 г №1

По этому товару ещё нет отзывов