Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Симбиплюс Иммуно капсулы №20

Код: 85458
Симбиплюс Иммуно капсулы №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

дисбактериоз

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Симбиплюс Иммуно капсулы №20

Состав

1 капсула:

інулін (Китай) – 50,0% (200 мг (mg)), екстракт ехінацеї сухий – 20,0% (80 мг (mg)),емульгатор мальтодекстрин (Е459) – 14,15%, екстракт насіння амаранту 5:1 сухий (20% білків) – 7,5% (30 мг (mg)), вітамін С (Китай) – 5,0% (20 мг (mg)), комплекс лакто- і біфідобактерій (Італія) – 3,35% (13,4 мг (mg)): Lactobacillus bulgaricus 6,8 мг (mg) (0,34*109 КУО), Streptococcus thermophilus 3,3 мг (mg) (0,33*109 КУО), Bifidobacterium infantis 3,3 мг (mg) (0,33*109 КУО)/ Енергетична цінність (калорійність) у 100 г (g) продукту: 236 ккал (kcal).

Харчова (поживна) цінність у 100 г (g) продукту: білки – 0 г (g), вуглеводи – 59 г (g) жири - 0 г (g).

Опис

Комплекс лакто- і біфідобактерій прискорює перетравлення білків, жирів; стимулює перистальтику кишечника; приймає участь у синтезі і всмоктуванні вітамінів групи В, вітаміну К, фолієвої і нуклеїнової кислот; сприяє синтезу незамінних амінокислот; пригнічує гнильні умовно-патогенні мікроорганізми і збудники гострих кишкових інфекцій. Стимулює синтез імуноглобулінів, що відіграє важливу роль у формуванні загального імунітету людини.

Інулін не перетравлюється травними ферментами організму людини і відноситься до групи розчинних харчових волокон, які мають пребіотичний ефект. Він утилізується біфідо- і лактобактеріями, сприяє їх росту, підвищує всмоктування кальцію в товстому кишечнику. Інулін кишечника є одним з найбільш ефективних пребіотиків. У його склад входить до 60 мономерів, це дозволяє забезпечити потреби, кишкової мікрофлори практично протягом усього шлунково-кишкового тракту. Інулін сприяє підтримці нормального складу мікро- біоти.

Амарант – до складу цієї рослини входить багато речовин, корисних для здоров`я: клітковина – 14%, протеїн – 18%, полісахариди – 18% та харчові волокна. Білок амаранту більш якісний, ніж білок молока, в ньому порівняно з іншими рослинними білками найбільше лізину. Рослина багата на калій, залізо, кальцій, магній і фосфор. До складу амаранту входить сквален – 7,5%, токотрієнол (особлива фракція вітаміну Е) – 1,1%, поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК), фосфоліпіди – більше 9%, фітостероли, каротиноїди, флавоноїди, макро- і мікроелементи. Унікальний хімічний склад олії амаранту довзовляє його застосовувати при профілактиці запальних процесів, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки та багатьох інших захворювань.

Ехінацея містить інулін, левулозу, бетаїн, та інші компоненти, що покращують обмінні процеси. Має антибактеріальні та противірусні властивості. Екстракт ехінацеї пригнічує ріст і розмноження стрептокока, стафілокока, кишкової палички, вірусів грипу та ін., стимулює імунітет навіть при нормальному стані захисних функцій організму.

Вітамін С – визнаний імуностимулятор і антиоксидант. Має протизапальні властивості, сприяє нейтралізації вільних радикалів, у кілька підвищує опір організму шкідливим бактеріям і вірусам, служить каталізатором великої кількості важливих фізіологічних процесів.

Показания

В якості дієтичної добавки до їжі як додаткове джерело інуліну, білка, лакто- і біфідобактерій, з метою нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та відновлення балансу мікрофлори кишечника як симбіотик, зменшення токсичного впливу на організм після прийому антибіотиків з метою зниження ризику шлунково-кишкових розладів. Надає виражені імуностимулюючіу, протизапальну, антиоксидантну дії. Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 12 років, захворювання нирок, артрит.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 12 років по 1-2 капсули на день під час вживання їжі. Не перевищувати рекомендовану добову норму вживання. Курс прийому – 10-14 днів. Подальше застосування узгоджувати з лікарем. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Форма випуску

20 капсул по 0,4 г (g).

Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від прямого попадання сонячного світла і недоступному для дітей місці при температурі від 1 0С до 250С та відносній вологості повітря не більше 65%.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Симбиплюс Иммуно капсулы №20

По этому товару ещё нет отзывов