Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Синатра Форте таблетки №60

Код: 53316
Синатра Форте таблетки №60
Цена от 590.84 до 1200.30 грн

Наличие в 426 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

эректильная дисфункция

Область применения

сексуальное здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Синатра Форте таблетки №60

Состав

1 таблетка містить екстракт якірців сланких (Tribulus terrestris) – 450 мг, екстракт пажитнику (Trigonella foenum graecum) – 50 мг; допоміжні речовини: мальтодекстрин, лактоза, целюлоза мікрокристалична, кроскармелоза натрію, кальцію (магнію) стеарат, гідроксипропілметилцелюлоза, титану діоксид, тальк, барвник натуральний.

«Сінатра® форте» це підсилена формула за рахунок підвищеної дози екстрактів двох лікарських рослин (якірців сланких та пажитнику сінного), які містять переважно стероїдні сапоніни фуростанолового типу, серед яких переважає протодіосцин. Протодіосцин метаболізується в організмі до дегідроепіандростерона, який позитивно впливає на еректильну функцію, метаболізм холестерину та імунну систему.

Пажитник сінний, крім протодіосціна містить діосгенін, який використовується організмом людини для синтезу кортизону, прогестерону та інших кортикостероїдів.
До складу пажитнику входить 4-гідроксиізолейцин (амінокислота) яка має гіпоглікемічний ефект, обумовлений інсуліноподібною дією, а також пригніченням активності кишкової альфа-амілази, за рахунок чого знижується резистентність до інсуліну і рівень цукру в крові хворих на цукровий діабет 1-го і 2-го типу.

«Сінатра® форте» має гіполіпідемічний ефект: знижує загальний холестерин ліпопротеїдів низької щільності (ЛПНЩ), причому у чоловіків цей ефект більш виражений.

«Сінатра® форте» стимулює вироблення естрогену у жінок, відновлює репродуктивну функцію; збільшує лібідо, посилюючи статеве спонукання;нормалізує стан шкіри.
Також продукт доцільно вживати при значних фізичних і психологічних навантаженнях і заняттях спортом для поліпшення витривалості, збільшення м’язової маси і прискорення відновлення організму після навантажень.

Продукт функціональний харчовий. Не є лікарським засобом.

Показания

при еректильній дисфункції чоловікам для посилення лібідо, сили і тривалості ерекції, також при еректильній дисфункції у хворих на цукровий діабет 1 – го і 2 – го типу. При певних формах безпліддя у чоловіків. Жінкам з клімактеричним і посткастраційним синдромом з виявленими нейровегетативними і нейропсихічними проявами; при ендокринному яєчниковому безплідді. До раціону харчування для профілактики або пом’якшення перебігу захворювань статевої системи чоловіків та жінок.

Противопоказания

не вживати при гіперчутливості до будь – якого компоненту продукту, при важких серцево-судинних і ниркових захворюваннях, в періоди вагітності та годування груддю. Не рекомендується вживати підліткам віком до 18 років.

Способ применения и дозы

дорослим по 1 таблетці 3 рази на добу під час їжі, запиваючи водою. Курс споживання становить 2 – 3 місяці, при необхідності можна повторювати кілька разів на рік.

Условия хранения

Форма випуску: дивись на упаковці.

Умови зберігання: дивись на упаковці.

Строк придатності: 2 роки від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Синатра Форте таблетки №60

По этому товару ещё нет отзывов