Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Синорм Бальзам 100 мл

Код: 42829
Синорм Бальзам 100 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Синорм Бальзам 100 мл

Состав

Рідина (бальзам) у флаконі (у комплекті із мірною ложкою) 100 мл.

100 мл бальзаму містить: активні інгредієнти: екстракт кори сосни звичайної - 15 г, екстракт квітів первоцвіту справжнього - 10 г, екстракт квітів ромашки лікарської - 9 г, екстракт шишок хмелю звичайного - 0,8 г, екстракт кореня тирличу жовтого - 0,3 г;

допоміжні речовини: сік айви, цукор, вода очищена.

Сінорм Бальзам - спеціально розроблений на основі рослинних екстрактів для застосування при захворюваннях ЛОР-органів та дихальних шляхів.

Екстракт кори сосни звичайної містить ефірні олії, дубильні речовини та смолу, які мають виражену бактерицидну, протизапальну й імуномодулюючу дію, захищають кровоносні судини, відновлюють колагеновий шар в стінках кровоносних судин, зміцнюючи їх. Мають помірні гіпотензивні властивості, сприяють покращенню кровообігу.

Екстракт квітів первоцвіту (примули) справжнього містить сапоніни, аглікони та вітамін С; проявляє протикашльові, відхаркувальні, протизапальні, антисептичні властивості. У народній медицині використовують й потогінні властивості даної лікарської рослини.

Екстракт квітів ромашки лікарської має бактеріостатичну, протизапальну, антиоксидантну, спазмолітичну, імуномодулюючу, заспокійливу дію, що обумовлено вмістом біологічно активних речовин – глікозидів, флавоноїдів, кверцетину, кумаринів, полісахаридів, фітостеринів, дубильних речовин тощо.

Екстракт шишок хмелю звичайного має противірусні та антибактеріальні властивості, а також проявляє седативну, тонізуючу та зміцнюючу дію (за рахунок вмісту ефірних олій, хмельових смол, гірких та дубильних речовин, глікозидів, флавоноїдів).

Екстракт кореня тирличу жовтого містить глікозиди, іридоїди, флавоноїди, катехіни; має протизапальні та антисептичні властивості, позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт, підвищує апетит.

Показания

Сінорм Бальзам рекомендований як додаткове джерело ефірних олій, дубильних речовин, сапонінів, агліконів, вітаміну С, глікозидів, флавоноїдів, кверцетину, хмельових смол, іридоїдів з метою підвищення імунітету та нормалізації функціонального стану верхніх та нижніх дихальних шляхів при:

  • риніті;
  • фарингіті;
  • гострих та хронічних синуситах (катаральні та гнійні гайморити, етмоїдити, фронтити, сфеноїдити, полісинусити);
  • гострому та хронічному тонзиліті;
  • ларингіті;
  • трахеїті;
  • трахеобронхіті;
  • гострому та хронічному бронхіті;
  • бронхопневмонії.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Застосування під час вагітності та годування груддю тільки за призначенням лікаря.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим та дітям від 12 років та старше по 5 мл (1 мірна ложка) 3 рази на добу, дітям віком від 6 до 12 років – по 5 мл (1 мірна ложка) 2 рази на добу, дітям віком від 3 до 6 років – по 2,5 мл (½ мірної ложки) 3 рази на добу, дітям від 1 до 3 років по 2,5 мл (½ мірної ложки) 2 рази на добу. Приймати незалежно від прийому їжі. Перед застосуванням збовтати. Тривалість прийому становить 2-3 тижні.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури від 15?С до 25?С. Після відкриття флакону зберігати за температури від 15?С до 25?С і вжити протягом 2 місяців.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Регистрационные данные

Инструкция для: Синорм Бальзам 100 мл

Производитель: АД Смарт ЛЛС (Латвия)

Регистрация: 05.03.02-03/43480

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Синорм Бальзам 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов