Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Сироп Мох Исландский И Чабрец сироп по 100 мл фл. №1

Код: 73775
Сироп Мох Исландский И Чабрец сироп по 100 мл фл. №1
Цена от 107.50 до 132.50 грн

Наличие в 20 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комплексное лечение сухого, влажного кашля

Область применения

отоларингология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Сироп Мох Исландский И Чабрец сироп по 100 мл фл. №1

Состав

1 ml (мл) сиропу містить 6 mg (мг) густого екстракту ісландського моху (16:1), 1,5 mg (мг) екстракту чебрецю рідкого (1:2), цукор, кислоту лимонну, кислоту сорбінову, воду очищену. Без ГМО.

Сироп поєднує силу двох протикашльових та протизастудних інгредієнтів – ісландського моху (цетрарії) та чебрецю.

Цетрарія ісландська (ісландський мох) має потужні антисептичні властивості. Протоліхестери­нова та ліхестеринова кислоти, які входять до його складу, допомагають боротися зі стафілококами та стрептококами.

Препарати з ісландського моху зміцнюють імунітет, знімають запалення, мають антимікробну дію. Активні речовини цетрарії усувають подразнення, обволікають запалені слизові оболонки ротової порожнини та гортані. У народній медицині цетрарію використовують при запаленні мигдалин, брон­хіті, пневмонії. Мох знімає напади кашлю і робить його продуктивним. Завдяки цьому полегшується відкашлювання та поліпшується загальне самопочуття.

Чебрець має виражені відхаркувальні властивості, а тому широко використовується при воло­гому кашлі з в’язким мокротинням. Екстракт чебрецю зменшує в’язкість густого мокротиння, сприяє його розрідженню та відходженню.

Чебрець ефективно знімає відчуття болю і першіння в горлі, усуваючи запалення на ранніх ста­діях захворювань. Заспокійлива дія чебрецю полягає у помітному полегшенні дихання, завдяки чому поліпшується загальний стан.

Не є лікарським засобом.

 

Показания

дієтична добавка до раціону харчування – джерело біоло­гічно активних речовин; сприяє загальному зміцненню організму, полегшує сухий кашель і подраз­нення; захищає та зволожує подразнені та сухі слизові оболонки рота й глотки.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Противопоказания

не рекомендується вагітним та жінкам, які годують груддю немовля, дітям віком до 3 років, при особистій підвищеній чутливості до окремих компонентів, при цукровому діабеті.

Способ применения и дозы

дітям від 3 до 14 років – по 5 ml (мл) сиропу 3-4 рази на день; дорослим та дітям віком понад 14 років – по 5-10 ml (мл) сиропу 4-5 разів на день. Термін вживання – 1-2 тижні. Перед вживанням збовтати. Курс або дозування можуть бути зміненими за узгодженням з лікарем.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Сироп Мох Исландский И Чабрец сироп по 100 мл фл. №1

По этому товару ещё нет отзывов