Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Систейн Ультра средство для увлажнения глаз контейнер 0,7 мл №30

Код: 54162
Систейн Ультра средство для увлажнения глаз контейнер 0,7 мл №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Жидкости глазные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Систейн Ультра средство для увлажнения глаз контейнер 0,7 мл №30

Состав

Опис

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування – це стерильний розчин, який містить поліетиленгліколь 400, пропіленгліколь, гідроксипропілгуар, сорбіт, амінометилпропанол, кислоту борну, калію хлорид і натрію хлорид.

Показания

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування – це засіб для застосування при синдромі «сухого ока» для тимчасового полегшення відчуття печіння та подразнення, викликаних сухістю ока.

Противопоказания

Особам, які мають алергію на будь-який компонент, що входить до складу засобу для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування, не слід застосовувати цей засіб.

Способ применения и дозы

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування застосовується за необхідності протягом дня. Засіб може застосовуватись при використанні контактних лінз, що супроводжується сухістю ока. Засіб слід закапувати перед тим, як одягати контактні лінзи, та після їх видалення з очей. Скрутіть кінчик однодозового контейнера, закапайте засіб по 1-2 краплі в око і поморгайте. Утилізуйте контейнер після використання.

Застереження

Необхідно дотримуватись вказівок лікаря-офтальмолога і всіх інструкцій щодо правильного застосування засобу. Якщо Ви відчуваєте постійний дискомфорт в очах, надмірне сльозовиділення, зміни зору або почервоніння очей, припиніть застосування засобу для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування та проконсультуйтеся з лікарем-офтальмологом, оскільки проблема може стати серйозною.

Тимчасове затуманення зору або інші порушення зору можуть впливати на здатність керувати автотранспортом або іншими механізмами. Якщо затуманення зору виникає після застосування, слід зачекати, поки зір не відновиться, перш ніж керувати автотранспортом або іншими механізмами.

Особливості застосування

  • Щоб уникнути забруднення, не торкайтеся кінчиком крапельниці однодозового контейнера будь-якої поверхні.
  • Тільки для офтальмологічного застосування.
  • Після першого відкриття флакона слід зняти запобіжне кільце, що призначене для контролю першого відкриття перед застосуванням.
  • У випадку ковтання необхідно звернутися за медичною допомогою.
  • Не використовуйте розчин, якщо він змінив колір або помутнів.
  • КОНТРОЛЬ ПЕРШОГО ВІДКРИТТЯ: Не застосовуйте засіб у разі пошкодження або відсутності захисного покриття або запобіжного кільця. Не застосовуйте засіб, якщо упаковка відкрита або пошкоджена.
  • Зберігати при температурі не вище 30°C.
  • Не застосовуйте засіб після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
  • Утилізуйте будь-який залишок розчину після застосування. Не зберігайте розчин у відкритому контейнері.
  • Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Условия хранения

Форма випуску

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування, стерилізований шляхом комбінації пару і фільтрації, постачається у стерильних однодозових пластикових контейнерах 0,7 мл (у пластинках по чотири контейнера або більше).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Систейн Ультра средство для увлажнения глаз контейнер 0,7 мл №30

По этому товару ещё нет отзывов