Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Систейн средство для увлажнения глаз Аква без консервантов 10 мл

Код: 79424
Систейн средство для увлажнения глаз Аква без консервантов 10 мл
Цена от 308.55 до 699.00 грн

Наличие в 970 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

синдром сухого глаза, гиперемия (покраснение) глаз

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Жидкости глазные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Систейн средство для увлажнения глаз Аква без консервантов 10 мл

Состав

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів – це стерильний розчин, що містить натрію гіалуронат, поліетиленгліколь 400, пропіленгліколь, гідроксипропілгуар, сорбіт, амінометилпропанол, кислоту борну, натрію борат, калію хлорид та натрію хлорид.

КЛІНІЧНА КОРИСТЬ:

При застосуванні відповідно до інструкцій, засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів:

  • Забезпечує захист поверхні ока.
  • Покращує показники зору.
  • Покращує утримання слізної плівки на поверхні ока.
  • Забезпечує зволоження контактних лінз.
  • Забезпечує змащення та пом’якшення контактних лінз.

 

Показания

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів показаний для тимчасового полегшення таких симптомів, як печіння та подразнення при синдромі «сухого ока».

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів може застосовуватись для змащення та зволоження силікон-гідрогелевих та м’яких (гідрофільних) контактних лінз, призначених для денного, подовженого і одноразового застосування.

ЦІЛЬОВІ КОРИСТУВАЧІ:

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів призначений для застосування споживачами для тимчасового полегшення таких симптомів, як печіння та подразнення при синдромі «сухого ока».

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів також призначений для використання у споживачів, які носять м’які (гідрофільні) та силікон-гідрогелеві контактні лінзи, призначені для денного, подовженого і одноразового застосування.

Загальна характеристика

Базуючись на даних усіх здійснених клінічних досліджень, клінічних даних, опублікованих у літературі, та на клінічному досвіді (постмаркетинговий досвід), засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів функціонує відповідно до передбаченого призначення для тимчасового полегшення відчуття печіння та подразнення, викликаних синдромом «сухого ока», а також для використання під час застосування контактних лінз з метою змащення та зволоження силікон-гідрогелевих та м’яких (гідрофільних) контактних лінз, призначених для денного, подовженого та одноразового застосування.

Противопоказания

Особи, які мають алергію на будь-який компонент, що входить до складу засобу для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів, не повинні застосовувати цей засіб.

Застереження

Необхідно дотримуватись вказівок спеціаліста з контактної корекції і всіх інструкцій на маркуванні щодо правильного застосування засобу. Якщо Ви відчуваєте постійний дискомфорт в очах, надмірну сльозотечу, зміну зору або почервоніння очей, припиніть застосування засобу для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів та проконсультуйтеся зі спеціалістом з контактної корекції, оскільки проблема може стати серйозною.

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів не призначений для використання у якості засобу для очищення або дезінфекції контактних лінз. Не замочуйте та не дезінфікуйте Ваші контактні лінзи у засобі для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів.

Тимчасове затуманення зору або інші порушення зору можуть впливати на здатність керувати автотранспортом або іншими механізмами. Якщо затуманення зору виникає після застосування, слід зачекати, поки зір не відновиться, перш ніж керувати автотранспортом або іншими механізмами.

Застереження:

  • Тільки для офтальмологічного застосування.
  • КОНТРОЛЬ ПЕРШОГО ВІДКРИТТЯ: Не застосовувати засіб, якщо пошкоджено чи відсутнє захисне покриття або пошкоджено запобіжне кільце ковпачка.
  • Не використовувати, якщо упаковка або флакон (стерильна упаковка) пошкоджені.
  • Щоб уникнути забруднення, не торкайтеся кінчиком крапельниці флакона будь-якої поверхні.
  • У випадку ковтання необхідно звернутися за медичною допомогою.
  • Не застосовуйте, якщо розчин змінив колір.
  • Закривайте ковпачок після застосування.
  • Зберігайте флакон щільно закритим, коли Ви ним не користуєтесь.
  • Цей засіб містить борну кислоту та натрію борат, які є безпечними при використанні відповідно до вказаних на маркуванні інструкцій.
  • Не застосовуйте засіб після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Способ применения и дозы

ІНСТРУКЦІЇ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ:

  • Тримайте флакон трохи нижче ковпачка та проверніть ковпачок, щоб відкрити флакон.
  • ПЕРЕД ПЕРШИМ ВИКОРИСТАННЯМ, тримайте флакон приблизно під кутом 90 градусів, видавіть та відкиньте одну краплю засобу. Струсніть флакон у напрямку вгору-вниз, щоб видалити залишок засобу.

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів можна застосовувати у будь-який час протягом дня, коли це необхідно.

  • Закапайте 1 - 2 краплі засобу в уражене(-і) око(очі) та поморгайте.
  • Під час застосування контактних лінз, у разі виникнення незначного подразнення, дискомфорту або нечіткості зору, закапайте 1 або 2 краплі засобу в уражене(-і) око(очі) та поморгайте 2-3 рази. Також можна використовувати перед та після застосування контактних лінз.
  • Після використанняперед тим, як закривати флакон ковпачкомструсніть флакон вгору та вниз, щоб видалити залишок засобу з кінчика.
  • Закрийте флакон.

Побочные реакции

Якщо Ви відчуваєте постійний дискомфорт в оці, надмірну сльозотечу, погіршення зору або почервоніння ока, слід негайно припинити застосування засобу для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів та звернутися до спеціаліста з контактної корекції, так як проблема може стати серйозною.

Повідомлення про серйозні інциденти:

Про будь-які серйозні інциденти, пов’язані з використанням цього медичного виробу слід повідомляти в компанію Alcon Laboratories Inc.:

Зверніться до місцевого офісу або представника компанії Алкон.

У ЄЕЗ та Швейцарії, про серйозні інциденти необхідно також повідомляти відповідним органам, що здійснюють нагляд за медичними виробами у відповідній країні.

Условия хранения

Умови зберігання

Термін зберігання після першого відкриття флакону. Після чого увесь залишок розчину слід викинути:

  • Для об’єму мл (ml), залишок засобу слід утилізувати через 30 днів.
  • Для об’єму 10 мл (ml), залишок засобу слід утилізувати через три місяці.

Зберігайте при температурі не вище 30°C.

Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Упаковка

Засіб для зволоження очей Систейн™ Аква без консервантів постачається у пластикових флаконах об’ємом 3 ml (мл) або 10 ml (мл).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Систейн средство для увлажнения глаз Аква без консервантов 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов