Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Скинормил (Skinormil) Фемина Кандижель гель для интимной гигиены 150 мл

Код: 75144
Скинормил (Skinormil) Фемина Кандижель гель для интимной гигиены 150 мл
Цена от 250.50 до 417.22 грн

Наличие в 190 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

интимная гигиена

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Скинормил (Skinormil) Фемина Кандижель гель для интимной гигиены 150 мл

Состав

Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Polysorbate 20, Betaine, Coco-glucoside, Sodium Citrate, Piroctone Olamine, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Phenetyl Alcohol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Bisabolol, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol, Lactic Acid.

Активні компоненти

М'яка Неіонна очищуюча основа — не пересушує покрив, не містить сульфатів, підтримує цілісність і баланс ліпідного шару шкіри.

Антистрес-комплекс SyriCalm (Сірікалм) - розроблений для чутливої шкіри інтимних місць, яка страждає від щоденного агресивного впливу від бритви, епілятора, гігієнічних процедур тощо. Сірікалм захищає від зовнішніх чинників руйнування, збільшує енергетичний запас клітин, має протизапальну дію, прискорює загоєння покриву, знімає роздратування і свербіж, відновлює і підтримує ліпідний бар'єр шкіри.

Молочна кислота - забезпечує оптимальний pH-баланс інтимної зони, оберігає мікрофлору від впливу грибка та інших інфекцій.

Екстракт алое вера - заспокоює і регенерує пошкоджену і подразнену шкіру, загоює і відновлює клітини, пом'якшує і зволожує шкіру.

Бісаболол - має виражену протизапальну і пом'якшувальну дію на слизові оболонки та тонку шкіру інтимної зони, швидко й ефективно знімає подразнення й усуває сухість, загоює і відновлює пошкоджені тканини. Отримують бисаболол з ромашки, яка за правом вважається одним з найбільш ефективних засобів для боротьби із запаленнями та болючими станами шкірного покриву.

Піроктоноламін - це протигрибковий компонент, який в найкоротший термін нейтралізує розвиток грибкової флори, знижує відчуття дискомфорту та усуває свербіння і печіння.

Опис

Очищуючий гель Феміна Кандіжель розроблений для догляду за інтимною зоною в разі розвитку грибкових або інших інфекцій. Ці хворобливі стани характеризуються, як правило, свербінням, подразненнями, порушенням нормального балансу шкіри. Активний лікувальний склад допомагає впоратися із нездужанням, додатково зволожити, заспокоїти запалення і нейтралізувати грибкову мікрофлору. Рівень гелю рН-8 усуває дискомфорт і покращує стан. Кандіжель-гель має не щільну гелеву консистенцію, відрізняється легким ненав'язливим ароматом. Без сульфатів і парабенів, що не пересушує шкіру, підтримує оптимальний стан комфорту для чутливої шкіри інтимної зони. Випускається в об'ємі 150 мл.

Показания

Делікатно та ефективно очищає ніжну шкіру;

  • Містить комплекс Антистрес для шкіри;
  • Знімає свербіж і подразнення;
  • Лужний рівень рН-8;
  • Для особливих станів, наприклад, при грибкових інфекціях (в тому числі, грибів роду Кандида).

Способ применения и дозы

Рекомендація до застосування
Трохи гелю змішати з невеликою кількістю води, масажними рухами розподілити по шкірі інтимної зони, потім ретельно змити проточною водою комфортної температури.

Можливо застосовувати Кандіжель-гель під час медикаментозного лікування, він добре комбінується з медичними пероральними препаратами.

Курс застосування
Феміна Кандіжель рекомендується використовувати в періоди активності грибкової інфекції, але не більше 7 днів поспіль.

Регистрационные данные

Инструкция для: Скинормил (Skinormil) Фемина Кандижель гель для интимной гигиены 150 мл

Производитель: АГФранс (Франция)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Скинормил (Skinormil) Фемина Кандижель гель для интимной гигиены 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов