Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Слип Вэлл экстра Baum Pharm спрей по 20 мл во флак.

Код: 81186
Слип Вэлл экстра Baum Pharm спрей по 20 мл во флак.
Цена от 199.00 до 199.00 грн

Наличие в 1826 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

бессоница

Область применения

неврология

Форма выпуска

Спрей оральный

Разрешено

для взрослых

Детям с

с 18 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Слип Вэлл экстра Baum Pharm спрей по 20 мл во флак.

Состав

Склад спрею на 1 розпилення – 140 мг (mg) ± 5 %: активні інгредієнти: мелатонін - 1,5 мг (mg), екстракт шишок хмелю звичайного (Humulus lupulus) – 10 мг (mg), екстракт трави собачої кропиви п’ятилопатевої (Leonurus cardiaca) - 10 мг (mg), екстракт меліси лікарської (Melissa officinalis) - 10 мг (mg), ефірна олія м’яти перцевої – 140 мкг (µg), ефірна олія анісу - 140 мкг (µg); допоміжні речовини: вода дистильована, загущувач гліцерин, антиоксидант лецитин соняшниковий, регулятор піни ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, консервант калію сорбат, підсолоджувач натрію сахаринат, регулятор кислотності кислота лимонна. З підсолоджувачем

Властивості

Глибокий, спокійний сон є необхідною умовою для активного та динамічного дня і загального гарного самопочуття. Стресове повсякденне життя, змінна та нічна робота або тривалі авіаперельоти в декількох часових поясах можуть бути факторами, що впливають на якість та тривалість здорового сну. Спрей для сну поєднує в собі натуральний мелатонін з екстрактами хмелю, меліси, а також з ефірними оліями м’яти та анісу.

Екстракт шишок хмелю звичайного (Humulus lupulus) багатий на фенольні сполуки та ефірні олії завдяки чому чинить седативну та заспокійливу дію на центральну нервову систему, оскільки здатен збільшувати активність гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК), нейротрансмітера, відомого своєю інгібувальною дією на нервові закінчення.

Алкалоїди та іридоїди екстракту трави собачої кропиви п’ятилопатевої (Leonurus cardiaca) мають спазмолітичну дію, зменшують головний біль, володіють снодійною дією, полегшують засинання, покращують сон.

Екстракт меліси лікарської (Melissa officinalis) багатий на ефірні олії, м’яко діє на центральну систему, заспокоює, має розслаблюючі властивості, нормалізує сон, впливає на його якість та тривалість.

Мелатонін – аналог біогенного аміна, одного із нейрогормонів, які синтезуються в пінеалоцитах епіфіза (шишкоподібної залози), що допомагає нормалізувати циркадні ритми – циклічні коливання інтенсивності різних біологічних процесів, пов'язаних зі зміною дня і ночі, сприяючи полегшенню суб’єктивного відчуття спокою та полегшенню механізмів засинання.

Показания

Застосовувати в якості добавки дієтичної для дорослих як додаткове джерело біологічно активних речовин зокрема флавоноїдів, іридоїдів та амінів. Сприяє регулюванню процесів засинання, допомагає у регулюванні циклу сну у комплексній боротьбі із безсонням.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря. Не є лікарським засобом. Добавка дієтична

Противопоказания

Діти до 18 років, індивідуальна чутливість до окремих компонентів в складі продукту, вагітність, період лактації.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану дозу для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При цукровому діабеті необхідна консультація лікаря. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря. Не розпилювати спрей у ротову порожнину лежачи. Уникати потрапляння спрею в очі. При випадковому потраплянні в очі, промити їх великою кількістю проточної води.

Способ применения и дозы

Застосовувати дорослим 1 раз на добу перед сном але не натщесерце. 1 доза розпилювання (мелатоніну 1,5 мг (mg)) = 1 застосування (при необхідності можна збільшити до двох). Розпилювати спрей необхідно у ротову порожнину при вертикальному положенні тіла. Тривалість застосування становить 1 – 2 місяці, якщо лікар не призначив інше.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від +10 ºС до +25 ºС в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці. Термін придатності після першого відкриття флакону – 3 місяці. Продукт містить натуральні інгредієнти, через що можуть виникнути незначні зміни кольору спрею, які не впливають на якість.

Форма випуску

Спрей у флаконі з помпою розпилювачем об’ємом 20 мл (ml) ± 5 %, що розраховано на 145 застосувань* (*за умови застосування 1 доза розпилювання = 1 застосування)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Слип Вэлл экстра Baum Pharm спрей по 20 мл во флак.

По этому товару ещё нет отзывов