Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Смарт Омега Беби Лимон масло по 100 мл фл.

Код: 41746
Смарт Омега Беби Лимон масло по 100 мл фл.
Цена от 251.90 до 491.30 грн

Наличие в 4601 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Смарт Омега Беби Лимон масло по 100 мл фл.

Состав

Риб'ячий жир з тушок океанічних риб (омега-3-поліненасичені жирні кислоти), вітамін А (ретинолу пальмітат), вітамін D3 (холекальциферол), вітамін Е (DL-альфа-токоферолу ацетат), екстракт плодів лимона.

5 мл містять: вітамін А - 400 мкг, вітамін D3 - 5 мкг, вітамін Е - 5 мг, поліненасичені жирні кислоти - 2,26 г, в тому числі ейкозапентаєнової кислоти - 0,738 г, докозагексаєнової кислоти - 0,484 г.

Енергетична цінність на 100 мл - 3472 кДж / 830 ккал.

Показания

Рекомендують в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело омега-3-ПНЖК (ЕПК і ДГК) і жиророзчинних вітамінів А, D3 і Е з метою створення оптимальних умов для функціонування нервової та кістково-м'язової систем у дітей в період інтенсивного росту і розвитку.

Смарт Омега бебі лимон може бути рекомендована для використання в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело незамінних омега-3-ПНЖК (ЕПК / ДГК) і жиророзчинних вітамінів А, D3 і Е з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування когнітивної, нервової та кістково-м'язової систем у дітей в період інтенсивного росту і розвитку. Омега-3-ПНЖК необхідні для правильного формування і функціонування мозку, органів зору і ЦНС. Вони забезпечують нормальний розвиток сенсорних, моторних і поведінкових реакцій. Омега-3-ПНЖК сприяють нормалізації холестеринового і ліпідного обміну в цілому, уповільненню утворення атеросклеротичних бляшок і регуляції тонусу судин. Вітамін D3 необхідний для правильного розвитку кісткової системи, а також для профілактики рахіту. Вітамін Е проявляє антиоксидантну активність, захищає клітини і тканини від шкідливої ??дії надмірної кількості вільних радикалів і продуктів ПОЛ.

Противопоказания

Не перевищувати зазначеної щоденної норми. Не вживати, якщо цілісність упаковки порушена. У період вагітності та годування груддю не слід вживати даний продукт, якщо це не рекомендується лікарем. Це також стосується жінок, які планують вагітність. При одночасному вживанні з будь-якими лікарськими засобами необхідно проконсультуватися з лікарем. Надмірне вживання Смарт Омега може зумовити проносний ефект.

Способ применения и дозы

Якщо лікар не призначив інакше, слід дотримуватися наступних рекомендацій. Вживати дітям у віці від 6 місяців до 3 років по 2,5 мл/сут, від 3 до 7 років - по 5 мл/сут, від 7 років і дорослим - 5 мл/добу або за рекомендацією лікаря. Рекомендований термін споживання - 30 днів, або лікар визначає індивідуально. Необхідність повторних курсів узгоджують з лікарем індивідуально.

Побочные реакции

Надмірне використання продукту може викликати послаблюючий ефект.

Условия хранения

В упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °C. Після відкриття флакона Смарт Омега бебі лимон слід використати протягом 2 міс.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Смарт Омега Беби Лимон масло по 100 мл фл.

По этому товару ещё нет отзывов