Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Смарт Омега Q10 капс. №30

Код: 40713
Смарт Омега Q10 капс. №30
Цена от 337.39 до 610.00 грн

Наличие в 3872 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Смарт Омега Q10 капс. №30

Состав

1 капсула містить: риб'ячий жир - 1009 мг (ейкозапентаєнова кислота - 33%, докозагексаєнова кислота - 22%), коензим Q10 - 10 мг, вітамін Е - 1 мг (1 МО).

Допоміжні речовини: желатин, гліцерин (Е422), вода очищена.

Омега-3-ПНЖК відносяться до структурних компонентів клітин серцево-судинної, нервової, імунної систем, сітківки ока і необхідні для підтримки їх нормального функціонування.

ЕПК і ДГК мають велике значення для профілактики серцево-судинних захворювань завдяки гіполіпідемічному, антиатерогенному, антиагрегантному, гіпокоагуляційному, вазодилатуючому, помірному гіпотензивному ефектам, які вони виявляють.

Омега-3-ПНЖК сприяють:

  • зниження ризику інфаркту міокарда та інсульту за рахунок антитромботичних властивостей;
  • зниження рівня ТГ, а також ЛПДНЩ і ліпопротеїнів низької щільності, які провокують розвиток атеросклерозу;
  • уповільнення зростання атеросклеротичних бляшок;
  • незначному зниженню артеріального тиску.

Дефіцит омега-3-ПНЖК в організмі (зокрема ЕПК і ДГК) є однією з причин розвитку атеросклерозу і пов'язаних з ним серцево-судинних захворювань.

Високий вміст омега-3-ПНЖК в органах ЦНС, тобто участь цих речовин в процесах передачі нервових імпульсів і поліпшення кровотоку в капілярах головного мозку, сприяє поліпшенню ясності розуму, пам'яті, орієнтації, зниженню запаморочення, стомлюваності, що допомагає підвищити розумову працездатність.

Омега-3-ПНЖК сприяють поліпшенню емоційної стабільності, зменшенню відчуття неспокою, тривоги, перепадів настрою, зниженню ймовірності розвитку депресії.

Коензим Q10 (убіхінон) - один з найважливіших коферментів в організмі людини. Його основна функція - забезпечення всіх клітин енергією. Коензим Q10 є каталізатором синтезу АТФ - універсального джерела енергії в організмі. Він перш за все необхідний для нормальної роботи серцевого м'яза, який несе найбільші енергетичні витрати в організмі. Коензим Q10 сприяє нормалізації рівня глюкози в крові і регуляції ліпідного обміну. Регулярний прийом коензиму Q10 допомагає підвищити імунітет, нормалізувати функціональний стан серцево-судинної системи, підвищити розумову і фізичну активність.

Вітамін Е (DL-альфа-токоферолу ацетат) має антиоксидантну активність, захищає клітини і тканини від шкідливого впливу надмірної кількості вільних радикалів і продуктів ПОЛ.

Не є лікарським засобом.

Показания

Рекомендується в якості дієтичної добавки до дієтичного раціону харчування як додаткове джерело незамінних ПНЖК (ЕПК і ДГК) сімейства омега-3, коензиму Q10 і вітаміну Е (DL-альфа-токоферолу ацетат) з метою профілактики в комплексній терапії:

  • серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, інфаркт міокарда та ін.);
  • метаболічного синдрому;
  • синдрому хронічної втоми;
  • для поліпшення роботи ЦНС;
  • для запобігання передчасного старіння;
  • для підвищення імунітету;
  • для підвищення працездатності, витривалості, загального зміцнення і оздоровлення організму.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів продукту.

Не перевищувати зазначеної щоденної норми. Не вживати, якщо цілісність упаковки порушена. У період вагітності та годування груддю не слід вживати даний продукт, якщо це не рекомендується лікарем. Це також стосується жінок, які планують вагітність. При одночасному вживанні з будь-якими лікарськими засобами необхідно проконсультуватися з лікарем. Надмірне вживання Смарт Омега може зумовити проносний ефект.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим і дітям віком від 12 років і старше по 1 капсулі на добу під час їжі.

Курс вживання - 30 днів. У подальшому термін споживання та можливість повторних курсів слід узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

В упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Смарт Омега Q10 капс. №30

По этому товару ещё нет отзывов