Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Смесь Молочная Жидкая Готовая К Употреблению Nutrilon Преждевременный Уход 70 мл

Код: 32893
Смесь Молочная Жидкая Готовая К Употреблению Nutrilon Преждевременный Уход 70 мл
Цена от 57.00 до 76.77 грн

Наличие в 48 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Порошки недозированные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Смесь Молочная Жидкая Готовая К Употреблению Nutrilon Преждевременный Уход 70 мл

Состав

Демінералізована вода, знежирене молоко 33,9%, лактоза (з молока) 3,37%, рослинні олії (пальмова олія, рапсова олія, кокосова олія, соняшникова олія, тригліцеридна олія з ланцюгами середньої довжини, олія первоцвіту вечірнього), містить соєвий ліцетин, сироп глюкози, концентрат сироваткового білка (з молока) 1,69%, харчові волокна (галактоолігосахариди (з молочного цукру), фруктоолігосахариди), сироватковий продукт, збагачений молочним кальцієм, тваринний жир (яєчні ліпиди, риб'ячий жир), цитрат натрію, натрію хлорид, інозитол, натрію L-аскорбіновокислий, регулятор кислотності (лимонна кислота), фосфату кальцію, гідроксид кальцію, холін хлорид, DL-токоферил ацетат, лактат заліза, ретініл ацетат, таурин, нікотинамід, цітідін-5'-монофосфату дінатрієва сіль, сульфат цинку, холекальциферол, L-карнітин, кальцію D-пантотенат, уридин-5'-монофосфату дінатрієва сіль, селеністокислий натрій, аденозін-5'-монофосфату дінатрієва сіль, глюконат міді, інозин-5'-монофосфату дінатрієва сіль, глютамінова кислота, калію йодид, D-біотин, гуанозин-5'-монофосфату дінатрієва сіль, тіаміну гідрохлорид, рибофлавін, пирідоксину гідрохлорид, марганцю сульфат.

Опис

Переваги:

  • Унікальний комплекс Pronutra+;
  • GOS/FOS 9:1 – галакто- і фруктоолігосахариди;
  • IQ Pro – довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти;
  • Вітаміни, мінерали та мікроелементи – Fe, Ca, D, I, F, B, Zn, Mg, C і т.п.

Основою всіх сумішей Nutrilon є унікальний комплекс Pronutra+, який був створений в результаті наукових досліджень і розробок спільно з педіатрами та неонатологами:

1. Запатентована формула галакто- та фруктоолігосахаридів (GOS/FOS) у співвідношенні 9:1 у концентрації 0,8 г/100 мл суміші стимулює розвиток імунної системи, допомагає створити нормальну мікрофлору кишківника, що впливає на засвоєння кальцію, заліза і вітаміну D.

2. Спеціальна формула IQ Pro з довголанцюговими поліненасиченими жирними кислотами, які стимулюють розвиток зору, нервової системи і головного мозку, сприяючи підвищенню IQ малюка, покращує швидкість обробки інформації дитиною і стимулює розвиток когнітивних функцій.

3. Збалансований набір з 27 вітамінів, мінералів, мікроелементів і нуклеотидів сумішей Nutrilon відповідає особливим потребам дитини в ранньому віці, які необхідні для нормального росту і розвитку.

Немовлята, що народилися передчасно потребують особливого імунологічного захисту, забезпечення білками, вуглеводами, жирами, вітамінами та мікроелементами.

Діти з масою тіла менше 1000 г при народженні мають найбільшу потребу у білку: 4,0-4,5 г/кг/добу (3,6-4,1 г/100 ккал)**.

Враховуючи більш інтенсивні темпи росту передчасно народжених немовлят, порівняно з тими, що народились в строк, існує необхідність додаткового забезпечення білками, мікроелементами і вітамінами, які необхідні для росту і розвитку організму дитини, насамперед, для дозрівання центральної нервової системи.

Nutrilon «Передчасний догляд» розроблений спеціально для забезпечення малюка додатковою енергією та білком, щоб набрати вагу та надолужити темпи росту.

Готова молочна суміш «Передчасний догляд» у новій упаковці 70 мл:

  • Спеціально розроблене харчування для передчасно народжених дітей і дітей з малою вагою.
  • Містить білок у кількості 2,6 г/100мл.

Противопоказания

Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед початком годування дитини віком до одного року необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром. Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування.

Не використовувати в харчуванні дітей, що мають алергію на будь-який з компонентів продукту.

Недотримання інструкцій для приготування суміші може завдати шкоди.

Не залишайте дитину на самоті під час годування. Перехід на нову формулу молочної суміші має проводитись поступово. Проконсультуйтесь з педіатром.

Способ применения и дозы

1. Ретельно вимийте руки, простерилізуйте пляшечку та соску.

2. Переконайтесь у тому, що упаковка зберігає вакуумний режим.

3. Налийте в пляшечку точну кількість суміші відповідно до рекомендацій лікаря.

4. Нагрівайте суміш у пляшечці для дитячого годування на водяній бані, та осушіть пляшечку.

5. Ретельно струсіть перед годуванням

6. Перевірте температуру готового харчування на тильному боці зап’ястя (37 °С).

7. Не додавайте до готової суміші воду.

8. Важливі інструкції з годування: Перелиту в пляшку суміш необхідно використати протягом однієї години. Суміш, що залишилася після годування, не повинна зберігатись і використовуватись надалі. Недотримання інструкцій із приготування суміші може завдати шкоди. Не використовувати в харчуванні дітей, що мають алергію на будь-який з компонентів продукту. Не залишайте дитину на самоті під час годування.

Регистрационные данные

Инструкция для: Смесь Молочная Жидкая Готовая К Употреблению Nutrilon Преждевременный Уход 70 мл

Производитель: Бледина для Нутриция Украина (Франция, Украина)

Регистрация: 05.03.02-03/8069

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Смесь Молочная Жидкая Готовая К Употреблению Nutrilon Преждевременный Уход 70 мл

По этому товару ещё нет отзывов