Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Смесь Сухая Молочная Симилак Голд (Similac Gold) 3 400 г

Код: 66364
Смесь Сухая Молочная Симилак Голд (Similac Gold) 3 400 г
Цена от 435.90 до 435.90 грн

Наличие в 111 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

детское питание

Область применения

детство

Форма выпуска

Продукты питания

Разрешено

для детей

Детям с

с 12 месяцев

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Смесь Сухая Молочная Симилак Голд (Similac Gold) 3 400 г

Состав

Знежирене молоко, ОЛІЇ (високоолеінового соняшникова олія, соєва олія, кокосове масло), лактоза, сахароза, фруктоолігосахаріди (ФОС), МІНЕРАЛИ (кальцію карбонат, калію цитрат, натрію цитрат, натрію хлорид, заліза (II) сульфат, цинку сульфат, магнію хлорид, кальцієві солі ортофосфорної кислоти, міді сульфат, марганцю сульфат, селенат натрію, йодид калію), вітаміни (вітамін C, холін, ніацин, вітамін E, пантотенова кислота, вітамін А, вітамін B1, вітамін B6, вітамін B2, фолієва кислота, вітамін К1, біотин, вітамін D3, вітамін В12), оліго сахарид 2'-FL, емульгатор соєвий лецитин, докозагексаеновая кислота (DHA) з масла C.cohnii, Bifidobacterium lactis (не менше 106 КУО / г), таурин, арахідонової кислоти (АRA) з масла M.alpina, нуклеотидів (цітідін 5 ' -монофосфат, динатрію уридин 5'-монофосфат, аденозин 5'-монофосфат, динатрію гуанозин 5'-монофосфат), антиокислювач суміш токоферолів, каротиноїдів (лютеїн, бета-каротин).

Опис

Важливе зауваження: Грудне молоко - краще харчування для дитини, його необхідно зберігати як можна довше. Якщо грудне вигодовування неможливо, педіатр допоможе Вам підібрати молочну суміш, за складом і властивостями наближену до грудного молока. Similac Gold 3 - призначений для змішаного і штучного вигодовування дітей в віці від 12 місяців.

Similac Gold - суха адаптивна дитяча молочна суміш з олігосахаридами грудного молока 2'-FL - унікальним інгредієнтом, що сприяє зміцненню імунної системи, який раніше був виявлений тільки в грудному молоці.

Показания

Similac Gold підтримує імунітет малюка: за даними аналізу повідомлень про небажані реакції рамках клінічного дослідження компанії Abbott, у дітей, які отримували суміш з 2'-FL, було зареєстровано на 66% менше повідомлень про інфекційні захворювання органів дихання (бронхіт, бронхіоліт, бронхопневмонія, пневмонія, крупозна інфекція, назофарингіт, синусит, інфекції верхніх дихальних шляхів) в порівнянні з дітьми на контрольній суміші без 2'-FL.

Унікальний склад Similac Gold забезпечує комфортне травлення і підтримку імунітету:

  • олігосахариди 2'-FL: стимулюють зростання корисних бактерій в кишечнику, де знаходиться 70% клітин імунної системи, а також допомагають знизити частоту виникнення симптомів травного дискомфорту (коліки, запори);
  • без пальмової олії: сприяє зменшенню запорів і більш високому засвоєнню кальцію;
  • біфідобактерії В.lactis: ефективний і добре вивчений пробіотик, що допомагає розвитку здорової мікрофлори кишечника і підтримці здоров'я травної системи;
  • нуклеотиди: будівельний матеріал для ДНК всіх клітин організму;
  • пребіотики FOS: є їжею для корисної мікрофлори кишечника, сприяють м'якому випорожненню.

Способ применения и дозы

Cтрого дотримуйтесь рекомендацій лікаря щодо того, як часто і якого обсягу порції продукту давати дитині. Суміш розводиться водою і використовується як напій на додаток до твердої їжі.

Розведення суміші водою з температурою понад 35 ° C може негативно вплинути на корисні властивості пробіотиків.

Приготування порції на одне годування:

  1. В окремій каструлі прокип'ятіть воду при сильному кипінні протягом 5 хвилин. Дочекайтеся, поки вода не стане злегка теплою (приблизно 35 ° С).
  2. Налийте необхідну кількість теплої, попередньо прокип'яченої води в простерилізовану пляшку.
  3. Наповніть порошком прикладену мірну ложку, потім видаліть надлишок порошку ( «гірку») за допомогою леза чистого ножа.
  4. Додайте одну мірну ложку порошку на кожні 30 мл води. Перемішайте до повного розчинення. Перевірте температуру суміші і годуєте дитину.
  5. Якщо Ви розвели суміші більше, ніж на одне годування, вона повинна зберігатися в холодильнику при температурі 2-4 ° C і бути використана протягом 24 годин. Після початку годування взята порція суміші повинна бути використана протягом 1 години. Через годину залишок вилийте.

Примітка: приготовлену суміш можна також давати з чашки, використовувати для приготування каш і іншої твердої їжі.

Орієнтовна схема годування (якщо немає інших призначень лікаря): з 12 місяців і старше: 180 мл теплої (попередньо прокип'яченої) води і 6 мірних ложок (без гірки).

Діти старше 6-місячного віку повинні отримувати додаткове харчування, крім суміші Сімілак Голд 3.

Условия хранения

Нерозкриті упаковки зберігати при температурі не вище 25 ° C і відносній вологості повітря не більше 75%.

Розкриту упаковку, закриту кришкою, зберігати в сухому прохолодному місці (але не в холодильнику) і використовувати протягом 3 тижнів

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Смесь Сухая Молочная Симилак Голд (Similac Gold) 3 400 г

По этому товару ещё нет отзывов