Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Солнцезащитный Спрей Nivea SPF-50 +, защита и увлажнение

Код: 42798
Солнцезащитный Спрей Nivea SPF-50 +, защита и увлажнение
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Солнцезащитный Спрей Nivea SPF-50 +, защита и увлажнение

Состав

Aqua, Homosalate,Alcohol Denat. (8,60% об.), Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cetyl Palmitate, Sodium Stearoyl Glutamate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Linalool, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Anise Alcohol, Parfum.

Показания

Сонцезахисний спрей «Захист та зволоження» з SPF 50+ від NIVEA SUN забезпечує миттєвий та ефективний захист від UVA та UVB-променів. Його формула, що доглядає, підтримує захисний бар'єр шкіри і зволожує її. З турботою про океан: формула не містить мікропластик, Октиноксат, Оксибензон, Октокрілен.
Уникайте надмірного перебування на сонці під час підвищеної сонячної активності. Дерматологічно протестовано. Довір захист від сонця бренду NIVEA. Спрей легко вбирається та є водостійким.

Способ применения и дозы

Рясно нанесіть на шкіру до початку перебування на сонці і дочекайтеся повного вбирання засобу, перш ніж одягати одяг. Не розпорошуйте безпосередньо на обличчя, щоб не потрапити в очі. Часто оновлюйте захисний шар, особливо після купання та витирання рушником.

Регистрационные данные

Инструкция для: Солнцезащитный Спрей Nivea SPF-50 +, защита и увлажнение

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Регистрация: 05.03.02-03/46537

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Солнцезащитный Спрей Nivea SPF-50 +, защита и увлажнение

По этому товару ещё нет отзывов