Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Сор.Бона капс. 270 мг №100 активный кремний

Код: 70917
Сор.Бона капс. 270 мг №100 активный кремний
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

диарея, кишечные инфекционные, отравления

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Сор.Бона капс. 270 мг №100 активный кремний

Состав

1 капсула містить: активний інгредієнт: кремнію діоксид колоїдний – 170,0 мг (mg); допоміжні речовинилактоза, антиспікаючі агенти: кальцію стеарат, двоокис кремнію аморфний, оболонка капсули: желатин, барвник: титану двоокис.

Показания

Як дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело ентеросорбенту - високодисперсного кремнезему з метою створення оптимальних умов функціонування організму при харчових отруєннях різного походження (в т. ч. грибами та алкоголем), гострих кишкових інфекціях, шлункових розладах, при схильності до алергічних реакцій. Сприяє адсорбції з шлунково-кишкового тракту і виведенню з організму ендо- та екзотоксинів, особливо білкової природи, суттєво підвищує біодоступність вітамінів в організмі, проявляє антиатеросклеротичні властивості, посилює перистальтику кишечнику.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря

Противопоказания

Індивідуальна несприйнятливість складових компонентів, кишкова непрохідність, виразкова хвороба шлунку та 12-палої кишки в стадії загострення, вагітність та період лактації.

Не є лікарським засобом

Особливості застосування

Вживати не раніше, ніж за 1 годину до прийому їжі та лікарських засобів.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим та дітям віком від 3-х років і старше: дорослим та дітям віком від 7 років і старше – по 3-4 капсули 3-4 рази на добу; дітям віком 3-4 роки – по 2 капсули 3 рази на добу; дітям віком 5-6 років – по 3 капсули 3 рази на добу; запивати питною водою. Курс споживання визначає лікар індивідуально.

Условия хранения

Умови зберігання

В оригінальній упаковці, в сухому, добре вентильованому і захищеному від світла та недоступному для дітей місці, за температури не вище 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

Форма випуску

Капсули.

Маса нетто 1 капсули:  270 мг (mg).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Сор.Бона капс. 270 мг №100 активный кремний

По этому товару ещё нет отзывов