Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Сорбери сусп. орал. фл. 120 мл №1

Код: 69071
Сорбери сусп. орал. фл. 120 мл №1
Цена от 302.50 до 595.99 грн

Наличие в 554 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Сорбери сусп. орал. фл. 120 мл №1

Состав

Вода, цукор, сухий екстракт листя артишоку Cynara scolymus L., комплекс силібін-фосфатидилхоліну (PHOSPHOcomplex™ Silybin 29%), аскорбінова кислота (вітамін С), сухий екстракт коріння та листя цикорію Cichorium intybus L., сухий екстракт квіток ромашки Matricaria chamomilla L., ароматизатор «банан», загущувач (ксантанова камідь), DL-альфа токоферолу ацетет (вітамін Е), консерванти (калію сорбат), регулятор кислотності (лимонна кислота).

Рекомендована добова доза (5 ml (мл)) містить:

сухий екстракт листя артишоку Cynara scolymus L. – 50 mg (мг), комплекс силібін-фосфатидилхоліну (PHOSPHOcomplex™)* – 40 mg (мг), сухий екстракт коріння та листя цикорію Cichorium intybus L. – 30 mg (мг), сухий екстракт квіток ромашки Matricaria chamomilla L. – 30 mg (мг), вітамін С – 25 mg (мг), DL-альфа токоферолу ацетат (вітамін Е) – 3 mg (мг).

* містить сою або продукти з неї, що необхідно враховувати при наявності алергії на сою.

Властивості

Згідно загальнодоступним літературним джерелам, компоненти, що входять до складу Сорбері® мають наступні властивості:

  • екстракт цикорію має жовчогінну, протизапальну, загальнозміцнюючу, сечогінну, імуностимулюючу дії; сприяє виведенню з організму шлаків і токсичних речовин, нормалізації обміну речовин, очищенню нирок, нормалізації функціонування підшлункової залози, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту;
  • екстракт артишоку сприяє очищенню організму від токсинів, поліпшенню роботи печінки і нирок; сприяє відтоку жовчі, покращує моторику жовчного міхура;
  • сілібін сприяє нормалізації обмінних процесів в печінці, підвищує стійкість клітин печінки до дії негативних чинників навколишнього середовища, сприяє відновленню клітин печінки та її функцій, посилює утворення та виділення жовчі, секреторну та рухову активність шлунково-кишкового тракту;
  • екстракт квіток ромашки збільшує секреторну діяльність травних залоз, стимулює жовчовиділення та збуджує апетит, має спазмолітичну дію на органи черевної порожнини;
  • вітамін Е − жиророзчинний вітамін, який має високу антиоксидантну дію, приймає участь в процесах клітинного метаболізму;
  • витамін С посилює детоксикаційну функцію печінки та сприяє очищенню від токсичних речовин, радіонуклідів, важких металів, нітратів.

Показания

Cорбері® може бути використаний як додаткове джерело природних поживних речовин (інуліну, сілібіну, фосфатиділхоліну, лютеоліну, апігеніну та ін.) які сприяють підтримці здоров’я печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів.

Поєднання вітамінів С і Е з екстрактами цикорію, артишоку та ромашки сприяє покращенню детоксикаційних можливостей печінки. Комплекс сілібіну та фосфатидилхоліну має антиоксидантні та гепатопротекторні властивості.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Не вживати при підвищеній чутливості до компонентів, що входять до складу продукту. Не вживати дітям до 6 років, при гострих захворюваннях нирок, при жовчнокам’яній хворобі, під час вагітності та у період лактації. Вживання продуктів, що містять екстракт ромашки рекомендовано припинити за 2 тижня до запланованого оперативного втручання. Перед споживанням обов’язкова консультація з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Дітям з 6 років вживати по 5 ml (мл) суспензії 1 раз на добу незалежно від прийому їжі. Зазвичай термін споживання становить 2-4 тижні, в подальшому тривалість споживання необхідно узгоджувати з лікарем. Перед кожним вживанням пляшку необхідно збовтати! Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 15 °С до 25 °С.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва.

Термін придатності після першого відкриття пляшки становить 30 днів, пляшку треба тримати щільно закритою.

Не використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці або у разі порушення її цілісності.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Сорбери сусп. орал. фл. 120 мл №1

По этому товару ещё нет отзывов