Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Splat (Сплат) Зубная Паста Juicy шоколад

Код: 16952
Splat (Сплат) Зубная Паста Juicy шоколад
Цена от 56.50 до 56.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Splat (Сплат) Зубная Паста Juicy шоколад

Состав

Aqua *, Dicalcium Phosphate Dihydrate *, Hydrogenated Starch Hydrolysate *, Glycerin *, Сalcium Hydroxyapatite *, Cellulose Gum *, Bergenia Crassifolia Leaf Extract *, Aroma, Xanthan Gum *, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Casein, Bisabolol, Maltitol *, Aloe Barbadensis Leaf Extract *, Pentylene Glycol *, Citric Acid *, Potassium Thiocyanate, Lactoferrin *, Lactoperoxidase *, Glycyrrhiza Glabra Root Extract *, Glucose Oxidase *, Glucose Pentaacetate.

Зубна паста не містить: агресивні абразиви, антисептики, спирт, синтетичні розчинники, ПЕГ, SLS і інші синтетичні пінисті компоненти.

Без фтору.

* natural origin

Гідроксіапатит Кальція: Глибоко проникає у пошкоджені ділянки емалі та зміцнює її, діючи ідентично пломбі, роблячи поверхню більш гладкою та стійкою до дії бактерій та кислот. Знижує підвищену чутливість до зубів.
Гель ALOE VERA Має протизапальну дію

Інноваційна система захисту від карієсу LUCTATOL® Поєднання екстракту японського лакричного дерева та молочних ферментів руйнує оболонки карієсогенних бактерій, зберігає дихання свіжим та уповільнює утворення зубного нальоту. Скорочує ризик утворення карієсу та запобігає появі зубного нальоту на 96%.

Показания

Зубні пасти JUICY глибоко відновлюють та зміцнюють тверді тканини зубів, ефективно захищають від карієсу та м'якого нальоту.

Система LUCTATOL® інгібує до 96% м'якого зубного нальоту і знищує карієсогенні бактерії.
Наногідроксиапатит кальцію (mHAP) глибоко проникає в пошкоджені ділянки емалі і зміцнює її, ідентично діючи пломбі, роблячи поверхню більш гладкою і стійкою до впливу бактерій і кислот.
Гель Алое Віра має зволожуючі та протизапальні властивості, заспокоює ясна.
 
Зубні пасти ідеально підходять для вразливої дитячої емалі та особливо чутливих зубів дорослих.

Антибактеріальна та оздоровлююча дія, Захист від нальоту та карієсу, Освіжаюча дія, Профілактика захворювань ясен, Зміцнення емалі та зниження чутливості зубів.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Splat (Сплат) Зубная Паста Juicy шоколад

По этому товару ещё нет отзывов