Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Splat (Сплат) Зубная Паста Special Сильвер 75 мл

Код: 69450
Splat (Сплат) Зубная Паста Special Сильвер 75 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Splat (Сплат) Зубная Паста Special Сильвер 75 мл

Состав

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Zinc Gluconate, Perilla Frutescens Seed Extract, Sodium Benzoate, Mica, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Menthol, Potassium Sorbate, Zinc Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Bisabolol, CI 77891, PVP, Menthyl Lactate, Silver, Magnesium Phosphate, Mentha Piperita Oil, Charcoal Powder, Krameria Triandra Root Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Limonene, Сitric Acid.

Зубна паста не містить: Sles, peg, парабени, триклозан, хлоргексидин, сахарин, синтетичні барвники та ароматизатори, фтор.

Опис

Зубна паста-гель Splat Special Silver - для захисту від бактерій.

Для захисту від бактерій, з метою зміцнення ясен і профілактики захворювань порожнини рота фахівці бренду Splat створили зубну пасту Splat Special Silver.

Срібло - володіє сильним антибактеріальним ефектом.

Глюконат цинку - блокує життєдіяльність бактерій і забезпечує тривалу свіжість дихання.

Гідроксиапатит, збагачений мінералами кальцію, магнію і цинку - ремінералізуючий компонент, збагачений іонами магнію і цинку для антибактеріальної і протизапальної дії.

Основні властивості:

  • тривала свіжість подиху;
  • турбота про ясна;
  • інтенсивне зміцнення емалі;
  • дбайливе освітлення емалі;
  • клінічно доведена ефективність за 4 тижні застосування.

Цікаві факти

Максимальне освіження подиху досягається завдяки синергії трьох ефективних компонентів - срібла, цинку і м'яти. У 90% випадків причиною неприємного запаху є леткі сполуки сірки - Сірководень, Метилмеркаптан, Диметилсульфід. Цинк, володіючи хімічною спорідненістю до сірки, зв'язується з нею, утворюючи нелеткі з'єднання, які не мають відповідного запаху. Однак причиною неприємного запаху також є розмноження бактерій в порожнині рота і срібло в активній формі має антибактеріальний ефект. Ефірна олія м'яти містить ментол, а TRM8 - термочутливий білок в ротовій порожнині, який змінює свою форму при взаємодії з ментолом. Зміна його форми призводить до приємного відчуття прохолоди і свіжості. Таким чином, цинк усуває причину неприємного запаху, срібло має антибактеріальний ефект, перешкоджаючи розмноженню бактерій, а м'ята надає відчуття свіжості.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Splat (Сплат) Зубная Паста Special Сильвер 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов