Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Splat (Сплат) Зубная Щетка Professional Clinic Care средняя

Код: 80793
Splat (Сплат) Зубная Щетка Professional Clinic Care средняя
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Splat (Сплат) Зубная Щетка Professional Clinic Care средняя

Состав

Сopolyester, polybutylene terephthalate.

SPLAT ® запускає серію зубних щіток CLINIC з комбінацією двох видів щетини.

Перша серед новинок щітка Clinic Care з двома видами щетини різної структури і висоти. Витончені кручені щетинки центральних рядів створюють м'який і щільний контакт з поверхнею зуба, а щетинки бічних поверхонь знаходяться нижче, утворюючи уступ, і формують додатковий ряд очищення для міжзубних проміжків. Такий підхід забезпечує поліпшене глибоке очищення порожнини рота. Новинка розроблена для очищення порожнини рота по техніці BASS.

Доведено, що інноваційна спіралевидна щетина, яка використовується в зубній щітці Clinic Care, на 20% ефективніше очищає наліт, ніж гладка. Збагачена іонами срібла, середньої жорсткості щетина не травмує ясна – це принципово важливо для техніки bass. Метод Bass передбачає особливе розташування щітки під час чищення зубів – її потрібно тримати під кутом 45 градусів, а також виконання особливих рухів щіткою, що дозволяє очистити навіть важкодоступні місця.

Ергономічна ручка Clinic Care від SPLAT ® дозволяє контролювати рухи і силу тиску на зуби при чищенні, а опора для великого пальця забезпечує адаптацію до руки, комфорт і точність. Прогумована поверхня щітки перешкоджає ковзанню при використанні.

Лінійка Clinic Care представлена в яскравих і соковитих кольорах-сріблястий, кораловий, Бірюзовий і жовтий (освіжаючий жовтий – колір 2021 року, за версією Pantone, Постачальника професійних колірних стандартів і цифрових рішень). Інноваційна блістер-капсула з перфораційним отвором забезпечує легке відкривання одним рухом.

Зубна щітка Clinic Care від SPLAT ® рекомендована стоматологічною Асоціацією Росії для щоденного використання, а також до і після процедури професійної гігієни.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Splat (Сплат) Зубная Щетка Professional Clinic Care средняя

По этому товару ещё нет отзывов