Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Спрей Теймурова от запаха и пота для ног по 60 мл во флак.

Код: 69098
Спрей Теймурова от запаха и пота для ног по 60 мл во флак.
Цена от 66.17 до 112.00 грн

Наличие в 2977 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

грибковые инфекции кожи

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Спрей Теймурова от запаха и пота для ног по 60 мл во флак.

Состав

Натрію тетраборат, кислота борна, кислота саліцилова, олія м’яти перцевої, гексаметилентетрамін, пропіленгліколь, гліцерин, макроголгліцерол гідроксістеарат, ментол (левоментол), метилпарагідроксібензоат, вода очищенна.

Властивості

Ефірні олії та кислоти, що входять до складу засобу, допомагають ефективно боротися з патогенними мікроорганізмами і грибами, що викликають розвиток інфекційних хвороб та неприємний запах ніг.

Наявність олії м'яти перцевої в складі спрею, створює ефект, що дезодорує, а також знімає відчуття втоми і охолоджує шкіру ніг, що незамінне для людей, які проводять весь робочий день в русі.

Кислота саліцилова і борна, мають антисептичні та підсушувальні властивості. Натрію тетраборат, що має знезаражуючу дію також виступає консервантом.

Гексаметилентетрамін має протимікробну дію, звужує пори, припиняючи тим самим виділення поту в місцях обробки.

Показания

Зовнішньо для догляду за шкірою ніг як профілактичний засіб для попередження бактеріальних заражень стоп при відвідуванні басейнів, саун та спортивних тренажерних залів, для усунення неприємного запаху стоп, при підвищеному потовиділенні, має антисептичні, дезодоруючі та підсушувальні властивості.

Противопоказания

Застереження

Вагітність та період лактації, діти віком до 12 років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту. Використовується тільки для обробки шкіри стоп. Не рекомендується використовувати засіб на пошкоджених та запалених шкірних поверхнях стоп. Якщо при проведенні процедури рідина потрапила на руки, необхідно їх ретельно вимити з милом, щоб уникнути попадання засобу на слизові оболонки очей.

Способ применения и дозы

Перш ніж почати застосування косметичного засобу необхідно ретельно вимити і просушити ноги, зокрема стопи. Рідина підлягає розпорошенню на всю стопу. При процедурі необхідно особливу увагу приділити розпорошенню в ділянку міжпальцевих складок, оскільки в цьому місці патогенні мікроорганізми розвиваються найчастіше.

При нормальному потовиділенні для профілактичних цілей достатньо проводити процедуру один раз на день вранці. При цьому стопи будуть весь день сухими, і не з'явиться неприємний запах.

При збільшеному потовиділенні кратність проведення процедури підбирається індивідуально. Зазвичай засіб використовується від 2 до 4 разів на добу. Згодом можна зменшити кількість розпилень до 1-2.

Условия хранения

Зберігати при температурі не вище 25° С, в недоступному для дітей місці. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Строк придатності

24 місяці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Спрей Теймурова от запаха и пота для ног по 60 мл во флак.

Производитель: Микрохим, НПФ, ООО, Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Спрей Теймурова от запаха и пота для ног по 60 мл во флак.

По этому товару ещё нет отзывов