Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Спрей от всех летающих насекомых-кровопийц и клещей ExtraVel (Экстравел) Superior 100 мл

Код: 85901
Спрей от всех летающих насекомых-кровопийц и клещей ExtraVel (Экстравел) Superior 100 мл
Цена от 103.50 до 162.00 грн

Наличие в 1059 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Спрей от всех летающих насекомых-кровопийц и клещей ExtraVel (Экстравел) Superior 100 мл

Состав

Розчинник органічний універсальний, N,N-діетил-мета-толуамід (30,0%), акрилати/октилакриламід сополімер, ефірна олія цитронели.

Опис

Засіб репелентний «Екстревел Суперіор (Extravel Superior) Спрей від усіх літаючих комах – кровопивць та кліщів, DEET 30%», 100 мл.

Засіб репелентний «Екстревел Суперіор (Extravel Superior) Спрей від усіх літаючих комах – кровопивць та кліщів, DEET 30%» забезпечує ефективний захист від кліщів та комах – кровопивць.

Активні компоненти

Склад спрею додатково посилений репелентом N,N-діетил-мета-толуамід, DEET відлякує різні види комах, такі як москіти, кліщі, мухи та інші, що можуть передавати хвороби, такі як малярія або вірус Зіка. При використанні на шкірі або одязі DEET може запобігати укусам комах, що допомагає уникнути неприємних наслідків, таких як свербіж, подразнення шкіри та передача хвороб.

Активний компонент ефірної олії цитронели допомогає відлякувати комах, такі як москіти та комарі, завдяки її приємному цитрусовому аромату.Ефірна олія цитронели має природне походження та вважається безпечним використовувати для захисту від комах.

Переваги

  • DEET 30%.
  • Нанесення на шкіру та одяг.
  • До 8 годин захисту від комах-кровопивць – на шкіру.
  • До 30 діб захисту від комах-кровопивць – на одяг.
  • До 5 діб захисту від кліщів – на одяг.

Показания

Забезпечує ефективний захист від укусів комарів, мокреців, мошок та інших комах-кровопивць до 8 годин.

Противопоказания

Н225: Надзвичайно легкозаймиста рідина та пари. Н319: Викликає серйозне подразнення очей. Н412: Шкідлива речовина для водних організмів з довготривалими наслідками. Не рекомендовано застосовувати для дітей молодше 13 років, вагітних та годуючих жінок, а також людей чутливих до компонентів засобу.

Способ применения и дозы

Взбовтати перед застосуванням. Зніміть захисний ковпачок, тримайте вертикально, з відстані 10-15см нанесіть засіб на відкриті ділянки шкіри або одяг, натиснувши декілька разів на розпилювач. При необхідності розподілити додатково засіб руками уникаючи втирання. Обробку одягу, проводити до легкого зволоження. Оновити нанесення після закінчення зазначеного на упаковці часу.

Рекомендовано протестувати сумісність засобу з матеріалом одягу розподіливши засіб на непомітному місці та впевнитися у відсутності пошкоджень перед застосуванням. Під час нанесення не втирати засоби в шкіру.

Не розпилювати (розбризкувати) поруч із харчовими продуктами, посудом, клітками з тваринами, птахами та акваріумами. Не допускати потрапляння в очі, рот та уражені ділянки тіла, у разі потрапляння ретельно промити водою. При потребі - звернутися за медичною допомогою та показати етикетку засобу.

Не рекомендовано застосовувати для дітей молодше 13 років, вагітних та годуючих жінок, а також людей чутливих до компонентів засобу.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Спрей от всех летающих насекомых-кровопийц и клещей ExtraVel (Экстравел) Superior 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов