Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Средство Противопедикулезное лосьон 50 мл

Код: 42953
Средство Противопедикулезное лосьон 50 мл
Цена от 94.00 до 150.00 грн

Наличие в 10 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

вши, гниды

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Средство Противопедикулезное лосьон 50 мл

Состав

Лосьйон/засіб: диметикон, ізопропілміристат, еффірна олія анісу, консервант.

Шампунь: вода підготовлена, натрію лауретсульфат, кокамідопропілбетаїн, гліцерин, кокамід ДЕА, натрію хлорид, полікватерніум-7, ПЕГ-7 гліцерил кокоат, пантенол, алантоїн, екстракт кропиви, екстракт лопуха, запашка, консервант, лимонна кислота.

Ефірна олія анісу витісняє повітря з дихальної системи паразитів, що призводить до їх дегідратації (зневоднення) і подальшої смерті. Крім цього олія анісу надає заспокійливу і протизапальну дію – знімає подразнення шкіри голови, викликане свербіжем, а також зменшує дитячу дратівливість і плаксивість.

Показания

Рекомендовані для зовнішнього застосування з метою знищення головних вошей і гнид (Pediculus humanus capitis) у побуті та в практиці медичної дезінсекції фахівцями організацій, що займаються дезінфекційної діяльністю.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів, дитячий вік до 5 років, вагітність, лактація, пошкодження і захворювання шкіри в області нанесення засобу.

Способ применения и дозы

Перед використанням на флакон з протипедикульозним засобом надіти кришку-крапельницю зі знімним ковпачком, яка входить в комплект, після чого вміст флакону нанести на сухе волосся, ретельно втираючи розчин в коріння до повного змочування. Через 45 хвилин волосся ретельно прочесати спеціальним гребінцем для вичісування загиблих вошей і гнид. Довге та особливо густе волосся слід обробляти по пасмам. Зубці гребеня необхідно розташовувати якомога ближче до шкіри голови і направляти від коренів до кінчиків волосся. Після кожного розчісування слід промити гребінь теплою водою для видалення волосся, вошей і гнид і витерти його серветкою насухо. Після звільнення пасма від вошей і гнид відокремте його від решти волосся і перейдіть до розчісування наступного пасма. Переконайтеся, що звільнили волосся від вошей і гнид, після чого голову ретельно промийте теплою водою із застосуванням шампуню без використання бальзаму.
При необхідності вимити голову 2 рази. Повторну обробку необхідно здійснити через 7-10 днів.

Условия хранения

Форма випуску

Лосьйон: 50 мл.
Шампунь/засіб: 90 мл.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Средство Противопедикулезное лосьон 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов