Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Стамикс капсулы №90

Код: 74144
Стамикс капсулы №90
Цена от 1565.00 до 1680.00 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевание предстательной железы

Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Стамикс капсулы №90

Состав

L-аргінін - 333,4 mg (мг), екстракт насіння гарбузу звичайного (Cucurbita pepo) -166,7 mg (мг), екстракт плодів карликової пальми (Saw Palmetto) - 120 mg (мг), екстракт кропиви жалкої (Urtica dioica) - 67 mg (мг), екстракт гінкго білоба (Ginkgo biloba) - 13,4 mg (мг), цинку оксид - 3,4 mg (мг); допоміжні речовини: винна кислота, магнієві солі жирних кислот, діоксин кремнію, мальтодекстрин, барвник Е 172, желатин (капсула).

Без ГМО.

У перерахунку на діючу речовину:

Інгредієнти: 1 капс.
мг
3 капс.
(добова доза)
мг
L-аргінін 333,4 1000,0
Екстракт із насіння гарбузу звичайного 166,7 500,0
Екстракт плодів карликової пальми 120,0 360,0
Екстракт кропиви жалкої 67,0 201,0
Екстракт Гiнгко Бiлоби 13,4 40,2
Цинку оксид 3,4 10,2

Властивості

Біологічно активні речовини, які входять до складу дієтичної добавки:

L-аргінін – це амінокислота, яка в нормі синтезується в організмі людини. Вона відповідає за нормальний перебіг багатьох життєво важливих процесів. Зокрема вона відповідає за імуномодуляцію, регенерацію і нормальний обмін речовин у м’язевих тканинах, залозах внутрішньої секреції та окремих органів, таких як печінка та підшлункова залоза. Будучи попередником окису азоту, ця амінокислота сприяє нормальній роботі серця і відповідає за тонус судин. L-аргініну дуже багато в насінневій рідині (до 80%), через його дефіцит може розвинутися безпліддя. Крім того, окис азоту відіграє вирішальну роль в здатності досягнення і підтримки ерекції, тому аргінін може вживатися при імпотенції. Нестача аргініну призводить до затримки статевого дозрівання, зменшує якість і кількість сперми, яка продукується у чоловіків. L-аргінін сприятливо впливає на здоров'я передміхурової залози, підсилює приплив крові до статевих органів, створюючи умови для більш вираженого оргазму. Покращення сперматогенезу, оргазму, лібідо у чоловіків, вирішує проблему деяких видів чоловічого безпліддя. По статистиці, більше ніж 50% випадків безпліддя в парі припадає на чоловіків. Наявність необхідного рівня L-аргініну дуже важливо для підтримки фертильності у чоловіків.

Екстракт з насіння гарбузу – у своєму складі містить: білок, пектини, стероїди, гормоноподібні речовини, селен, цинк, каротиноїди, токофероли (не менше 30%), унікальний комплекс необхідних фосфоліпідів рослинного походження, вітаміни: А, Е, В1, В2, С, Р, F; флаваноїди, ненасичені та поліненасичені жирні кислоти (лінолева, ліноленова, олеїнова, пальметинова, стеаринова). Завдяки цьому унікальному складу екстракт насіння гарбузу використовується у комплементарній терапії багатьох захворювань і насамперед передміхурової залози, біохімія останньої має багато спільного з біохімією насіння гарбузу. Екстракт гарбузу чудово покращує функціонування всієї сечостатевої системи у чоловіків (нормалізує роботу передміхурової залози, покращує ерекцію, стимулює продуціювання сперматозоїдів, запобігає виникненню запалень та сприяє профілактиці захворювань передміхурової залози, нирок та сечового міхура).

Екстракт плодів карликової пальми Сереноа – має унікальний склад, до якого входять макро- та мікроелементи (магній, залізо, цинк, фосфор), каротин, ефірні олії, флавоноїди, фітостероли, жирні кислоти, завдяки яким відбувається інгібування 5-альфа-редуктази, таким чином, це запобігає перетворенню тестостерону в дигідротестостерон. А це, в свою чергу, блокує ріст аденоми при гіперплазії передміхурової залози. Також активні компоненти екстракта карликової пальми зменшують запалення у тканинах і сприятливо впливають на баланс статевих гормонів у чоловіків.

Екстракт кропиви жалкої – містить в собі вітаміни (С, групи В, К), каротин, макро- та мікроелементи (залізо, бор, мідь, марганець, титан), хлорофіл, цукри, порфірини, систостерин, фенольні кислоти, дубильні речовини, фітонциди, глікозиди, уртицин, органічні кислоти. Ці біологічно активні речовини сприяють зміцненню імунітету, позитивно впливають на весь організм людини і зокрема на передміхурову залозу. Хлорофіл і вітамін К має імуномоделюючі, антисептичні, регенеративні і гемо статичні властивості. Фітонциди, запобігають появі набряків передміхурової залози, підвищують працездатність м’язів сечового міхура, нормалізують сечовипускання. Інші біологічно активні складові екстракту стимулюють грануляцію та епітелізацію уражених тканин.

Екстракт гінкго білоби – завдяки біологічно активним речовинам, які входять до складу цього екстракту, позитивно впливає на судинну систему, розширенню дрiбних артерій, підвищенню тонусу вен, регуляції наповнення судин. Запобігає підвищенню фібрінолітичної активності крові, виникненню набряків і утворенню тромбів, вільних радикалів та перекисному окисленню ліпідів клітинних мембран. Біологічно активні речовини, що входять до складу екстракту, покращують обмін речовин в органах і тканинах, сприяють накопиченню в клітинах макроергів, підвищенню утилізації кисню та глюкози, мають антигіпоксичні властивості. Дають позитивні результати при профілактиці проблем передміхурової залози та запобігають виникнення застійних явищ, які можуть сприяти розвитку різних порушень у функціонуванні передміхурової залози (жировому переродженню тканин, порушенням циркуляції крові, гіпоксії).

Цинк – важливий компонент для повноцінного синтезу гормонів, у тому числі для підтримки необхідного рівня тестостерону та інших статевих гормонів у чоловіків. Достатній вміст цинку в тканинах передміхурової залози забезпечує зміцнення місцевого імунітету і запобігає проникненню інфекцій в організм. Крім того, цинк необхідний для повноцінного синтезу ферментів і покращенню якості насіннєвої рідини.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування – джерело біологічно активних речовин, спрямованих на нормалізацію функціонування сечостатевої системи у чоловіків, підтримку стану передміхурової залози у межах фізіологічних норм; діє в якості профілактічного засоба при гіперплазії передміхурової залози та як допоміжний засіб на стадії реконвалесценту після запальних захворювань; має детоксикаційні, антиоксидантні та м’які сечогінні властивості; сприяє загальному зміцненню організму.

Дієтичні добавки не слід використовувати як замінник повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність та годування груддю немовля, діти.

Способ применения и дозы

Дорослим двічі на день (по 2 капсули вранці та 1 капсулу ввечері), запити достатньою кількістю питної води. Термін вживання 1-2 місяці. За рекомендацією лікаря доза та термін вживання може бути змінено.

Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Не перевищувати рекомендованої добової дози.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, при температурі від 2°С до 21°С. Строк придатності 24 місяці з дати виробництва. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка

30 капсул в блістері по 824 мг; 3 блістера в картонній упаковці.

Кінцева дата споживання: «Придатний до» або «Дата виробництва» та «Термін придатності»«Номер партії (серії)»: вказано на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Стамикс капсулы №90

По этому товару ещё нет отзывов