Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Стоп Табак табл. 0,18 г №100

Код: 69665
Стоп Табак табл. 0,18 г №100
Цена от 148.50 до 148.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Стоп Табак табл. 0,18 г №100

Состав

Склад однієї табл. 0,18г: екстракт термопсису - 0,006г, подорожник - 0,013г, вітамін РР - 0,005 г;

допоміжні речовини: цукор, лактоза, крохмаль, МКЦ, КМЦ, стеарат кальцію, аеросил, магнію карбонат основний, полівінілпіролідон, титану діоксид, барвник харчовий, тальк, віск, вода.

Властивості

Діючою речовиною екстракту термопсису є алкалоїд цитизин, який є активною складовою продукту, завдяки чому «СтопТабак» володіє н-холіноміметичною дією; збуджує ганглії вегетативної нервової системи, рефлекторно стимулює дихальний центр, сприяє виділенню адреналіну і підвищенню артеріального тиску. При близькій схожості з механізмом дії нікотину, цитизин володіє набагато більш низькою токсичністю і більшим терапевтичним індексом. Цитизин конкурентно пригнічує взаємодію нікотину з відповідними рецепторами, що веде до поступового зменшення та зникнення нікотинової залежності. Нормалізації секреторної діяльності сприяють активні компоненти подорожника (полісахариди - слизу, пектини, каротиноїди і вітамін U), які надають протизапальну дію. Подорожник чинить деякий заспокійливий вплив, знижує артеріальний тиск, має відхаркувальні пом'якшувальні властивості. Подорожник захищає епітелій дихальних шляхів, діє протизапально, сприяє розрідженню мокротиння, нормалізації властивостей сурфактанту дихальних шляхів і відновленню функцій миготливого епітелію. Очікуваний ефект: зменшення і зняття тютюнової залежності, регенеруючий, дезінтоксикаційний, антиоксидантний, муколітичний.

Показания

Може бути рекомендована для усунення токсичної дії тютюну, як додатковий засіб при знятті тютюнової залежності, шляхом рефлекторного збудження дихання. Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися у лікаря.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, діти, вагітність і період лактації.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану денну норму. Продукт не є замінником різноманітного, збалансованого харчування і здорового способу життя.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці 3-4 рази на день, запити стаканом води.

Термін вживання: 2-4 тижні. При необхідності застосування можна повторити через 2-3 тижні.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 0ºC до 25ºС і відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Стоп Табак табл. 0,18 г №100

По этому товару ещё нет отзывов