Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Супер волос Актив таблетки №50

Код: 61397
Супер волос Актив таблетки №50
Цена от 72.54 до 113.00 грн

Наличие в 12 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

проблемная кожа лица, головы

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Супер волос Актив таблетки №50

Состав

метіонін – 25,0, цистін – 25,0, міді аспарагінат – 3,7, цинку аспарагінат – 26,6, заліза фумарат – 18,0, дріжджі пивні – 50,0, кальцій фосфорнокислий – 85,0, марганцю аспарагінат – 7,0, кальцій вуглекислий – 100,0, фолієва кислота – 0,15, вітамін В6 (піридоксин) – 1,5; наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, сорбіт.

Кожна капсула містить, мг: міді – 1,0, цинку – 7,5, заліза – 6,0, кальцію – 56,5, марганцю – 1,0.

Цинк. Утримується в усіх органах і тканинах організму людини. Він бере участь в утворенні білків і ядерних кислот (генетичний матеріал клітин), сприяє засвоєнню і посиленню дії вітамінів групи В, необхідний для нормального росту волосся і нігтів, попереджає випадіння волосся та облисіння.

Вітамін B6 (піридоксин). Необхідний для засвоєння білків і жирів, сприяє утворенню червоних кров'яних тілець, потрібний для метаболізму білків і амінокислот. Запобігає шкірним запаленням і підтримує гарний стан волосся та нігтів, регулює функції нервової системи. Дефіцит цього вітаміну приводить до дистрофічних змін у клітинах різних органів, особливо нервової системи, шкіри та кишечника.

Метіонін. Одне з найважливіших харчових з'єднань, що не синтезується в організмі, відноситься до групи незамінних амінокислот. Протидіє старінню, тому що бере участь в утворенні нуклеїнової кислоти - складової частини білків, що регенерує колаген. Активізує дію гормонів і ферментів, знешкоджує токсичні продукти. Разом з цистіном відіграє істотну роль у синтезі адреналіну та інших біологічно важливих з'єднань. Цистін - одна з основних амінокислот, грає важливу роль в процесі росту волосся і нігтів. Цистін може синтезуватися організмом з метіоніну; сумісний прийом обох амінокислот підсилює ліпотропні властивості останнього.

До симптомів дефіциту Заліза відносяться: анемія, слабкість і стомлення, виснаження, запаморочення, дратівливість, ламкість нігтів, метеоризм, нудота після їжі, сверблячка, розлади травлення, випадіння волосся, серцебиття, слабка здатність концентрації уваги та опірності до хвороб.

Мідь підвищує захисні сили організму, перешкоджаючи утворенню вільних радикалів, сприяє нормальній діяльності мозку і серця, утворенню червоних кров'яних тілець, допомагає підтримувати нормальний колір волосся і шкіри. Мідь потрібна для поліпшення засвоєння заліза і його перетворень у гемоглобін, підвищення розумової активності і м'язового тонусу, сприяє дії тирозину в прояві пігментації волосся і шкіри.

Пивні дріжджі є багатим джерелом біотину. Біотин (вітамін Н) необхідний для здоров'я волосся і шкіри і може навіть запобігати випадінню волосся. Впливає на волосяні фолікули, підтримує здоровий стан шкіри. Його дефіцит може викликати дерматит та лупу.

Марганець, кальцій, залізо у складі препарату перешкоджають випадінню волосся, надають антиоксидантний захист організму від вільних радикалів. Фолієва кислота бере участь в окислювально-відновних процесах організму.

Показания

Біодобавка "Супер Волос Актив" сприяє регуляції обміну речовин у сполучній тканині, що є важливим для зміцнення волосся при станах, які супроводжуються порушеннями обміну цинку, авітамінозами і депресіями.

Рекомендується з метою корекції раціону харчування для/при:

  • облисінні у чоловіків і жінок;
  • передчасному посивінні волосся;
  • розшаруванні волосся;
  • погіршенні стану шкіри голови.

Біодобавка " Супер Волосся Актив" унікальний допоміжний засіб , що сприяє росту гарного і здорового волосся.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

 дорослим та підліткам з 16 років на початку курсу по 2 капсули вранці та ввечері за 15-20 хвилин до їжі на протязі 15-30 днів. Після чого перейти на прийом 2-х капсул вранці. Курс прийому 2-3 місяці, який рекомендується повторювати 2-3 рази на рік.

Условия хранения

зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 20оС.

Регистрационные данные

Инструкция для: Супер волос Актив таблетки №50

Производитель: Элит-фарм (Украина, Днепр)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Супер волос Актив таблетки №50

По этому товару ещё нет отзывов