Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Сусталакс капс. №20

Код: 69841
Сусталакс капс. №20
Цена от 154.56 до 180.19 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Сусталакс капс. №20

Состав

глюкозамін сульфат – 20,0%, хондроїтин сульфат – 20%, метилсульфонілметан – 20%, екстракт кори білої верби – 13,34%, екстракт коріння куркуми – 13,33%, гіалуронова кислота – 10%, аскорбінова кислота – 3,33%.

Захворювання суглобів і хребта – важкі, виснажливі, вони позбавляють можливості повноцінно рухатися і часто загрожують інвалідністю. Людина не застрахована від них у будь-якому віці, але найчастіше на артрит, артроз, остеохондроз, радикуліт, подагру страждають літні люди. Вік, хронічні захворювання, неповноцінне харчування грають не на користь здоров'я суглобів і хребта. Стоншується хрящова і кісткова тканина, через недостатнє вироблення суглобної рідини відбувається тертя в суглобах – ми чуємо хрускіт, відчуваємо біль, при цьому запалюється і поступово руйнується хрящова тканина. Роками люди намагаються вилікуватися від суглобових захворювань, які завдають страждань, на постійній основі вживають безліч ліків, в тому числі сильних знеболюючих.

Насправді повернути рухливість суглобів, позбутися болю і попередити інвалідність можна за допомогою спрямованого повноцінного догляду за опорно-руховим апаратом. Такий догляд вам забезпечать капсули «Сусталакс». Гарне кровопостачання хрящової і кісткової тканини, достатнє отримання кисню і поживних речовин, що сприяє формуванню здорових структур і виробленню суглобної рідини, повноцінна регенерація, виведення шкідливих сольових відкладень і сечової кислоти, купірування запальних процесів без застосування знеболюючих – це заслуга натуральних складових «Сусталаксу».

Глюкозаміну сульфат – природний компонент суглобового хряща, будівельний матеріал суглобової змазки і хрящової тканини. В здоровому організмі він синтезується самостійно, але при захворюваннях суглобів його стає недостатньо. Джерелом глюкозаміну в складі «Сусталаксу» є молюски. Глюкозаміну сульфат сприяє зменшенню набряків і больових відчуттів у суглобах, підвищенню їх кровопостачання й еластичності, відновлює внутрішньосуглобовий обмін речовин, покращує засвоєння кальцію, стимулює регенерацію пошкоджених хрящів.

Хондроїтину сульфат – речовина, що синтезується клітинами сполучної тканини, яка виконує живильну і регенеруючу функцію в складі хряща. При дегенеративних змінах у суглобах потрібне збільшення концентрації хондроїтину, він сприяє утриманню води і збереженню пружності хряща, має знеболюючу, протизапальну, регенеруючу дію на суглоби, зв'язки, хребет людини, покращує кровопостачання тканин, сприяє синтезу гіалуронової кислоти.

Метилсульфонілметан – містить багато органічної сірки. Має високу біодоступність і виражену протизапальну властивість. Сірка відіграє вирішальну роль у формуванні сполучних тканин і синтезі білків, зокрема, важливого для суглобів колагену, а також бере участь в утворенні важливих компонентів хрящової тканини хондроїтину і глюкозаміну. Запобігає віковому зниженню рухливості суглобів, допомагає продовжити їх молодість.

Екстракт кори білої верби – є природним джерелом саліцилової кислоти, кращого протизапального засобу, активно застосовується для боротьби з артритом, подагрою, болем у м'язах, ішіасом, ревматизмом, радикулітом, міжхребцевою грижею, невралгією. Глікозид саліцил блокує утворення простагландину, купіруючи запалення і позбавляючи болю і набряків. Кора білої верби містить також велику кількість вітаміну С, лігніну, дубильних речовин, флавонів, пектинів, антоціанів. Володіє також антисептичною, жарознижувальною, діуретичною і в'яжучою властивістю, полегшує симптоми артрозу і остеохондрозу.

Екстракт коріння куркуми – джерело куркуміну, що володіє антибіотичними, імуномодулюючими та знеболюючими властивостями. За рахунок зниження рівня гістаміну і збільшення вироблення кортизолу куркума усуває запалення і біль. Містить також ефірні олії, йод, фосфор, залізо, кальцій, комплекс найважливіших вітамінів, в тому числі вітаміни В, С і К. Відновлює обмін речовин, виводить токсини, покращує кровообіг у тканинах, успішно бореться з інфекцією, очищає синовіальну рідину і стимулює її вироблення, відновлює рухливість суглоба.

Гіалуронова кислота – основний компонент внутрішньосуглобової рідини, своєрідне мастило для суглобів. Робить синовіальну рідину більш щільною і в'язкою, що дозволяє забезпечити суглобам більш м'яке ковзання і повністю виключити тертя суглобових поверхонь, а значить, оберігає суглоби від руйнування.

Аскорбінова кислота (вітамін С) – є коферментом, необхідним для синтезу білків кісткової і хрящової тканини, зокрема, колагену й еластину. Будучи потужним антиоксидантом і регулюючи обмінні процеси в тканинах, вітамін С запобігає розвитку вікових змін у суглобах і кістках, покращує опірність організму бактеріям і вірусам, запобігає погодним загостренням суглобових захворювань. 

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело глюкозаміну сульфату, хондроїтину сульфату, гіалуронової кислоти та сірки, що міститься в метилсульфонілметані (МСМ). Сприяє нормалізації функціонування опорно-рухового апарату та суглобів. Завдяки МСМ прискорює синтез колагенових волокон та допомагає підтримувати суглоби в здоровому стані.

Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

 

Показания

– при запальних захворюваннях суглобів: артритах, поліартритах, подагричному артриті, псоріатичному артриті, ревматичному артриті;

– при дегенеративно-дистрофічних захворюваннях суглобів: артрозах суглобів кисті, стоп, артрозі плечового, тазостегнового, колінного суглобів;

– при захворюваннях хребта: остеохондрозі, спондильозі, спондилоартрозі, грижі і протрузії міжхребцевих дисків;

– як профілактичний засіб для поліпшення функціонування суглобів і для зменшення ризику зношуваності суглобів при підвищених фізичних навантаженнях: важкій фізичній праці, заняттях спортом;

– при хрускоті у суглобах і хребті нез'ясованої природи.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до компонентів, дитячий вік до 12 років, вагітність жінок та період лактації.

З обережністю приймати продукт при гострих запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту.

Способ применения и дозы

дорослим по 1 капсулі 3 рази на день під час вживання їжі. Курс споживання – 4-6 тижнів. Курс рекомендовано повторити протягом року.

Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, за температури не вище +25°C та відносної вологості повітря не більше 75%.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення. 

Не використовувати після закінчення кінцевого строку придатності.

Пакування: 2 блістери по 10 капсул, 1 капсула – 500 мг (±10%).

Дата виготовлення зазначена на блістері.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Сусталакс капс. №20

По этому товару ещё нет отзывов