Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Суставит с окопником Аптека Природы крем-бальзам по 75 мл в тубе

Код: 64127
Суставит с окопником Аптека Природы крем-бальзам по 75 мл в тубе
Цена от 41.34 до 65.10 грн

Наличие в 39 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Суставит с окопником Аптека Природы крем-бальзам по 75 мл в тубе

Состав

Активні компоненти: екстракти живокосту, ялиці, ефірна олія імбиру, м'яти, камфора, олеорезин червоного перцю, олія виноградних кісточок.

Живокіст лікарський - в медицині називають "рослина, яка виліковує все" володіє сильним болезаспокійливу, протизапальну дію, традиційно використовується для прискорення процесів відновлення тканини при переломах, вивихах, розривах і розтягненні зв'язок.

Екстракт ялиці – містить велику кількість флавоноїдів, каротиноїдів, фітонцидів та інших важливих і корисних компонентів. Виявляє потужний протизапалювальний, бактерицидну дію, прискорює регенерацію пошкоджених ділянок шкіри.

Ефірне масло імбиру – володіє дією препарату, зменшує біль при артриті і ревматизмі, допомагає при судомах, розтягненнях, м'язових спазмах, особливо в області хребта.

Камфора має знеболювальну та антисептичну дію при запальних процесах, ревматизмі, артритах, артрозах, поліартритах.

Олеорезин червоного перцю – витяжка з червоного перцю з максимальним вмістом діючої речовини алкалоїду капсаїцину, який має відволікаючу, болезаспокійливу дію при ревматичному м'язовому болю, радикуліті, невралгії, міозитах.

Завдяки властивостям активних компонентів крем-бальзам допоможе при болях, запаленнях суглобів, зв'язок і м'язів, прострілах в спині та попереку, спортивних та інших ушкодженнях опорно-рухового апарату, а також як засіб для масажу.

Показания

Застосовувати як допоміжний засіб при болях, запаленнях суглобів, зв'язок і м'язів, прострілах в спині та попереку, спортивних та інших ушкодженнях опорно-рухового апарату, а також як засіб для масажу.

Способ применения и дозы

Невелику кількість крему-бальзаму втирати в область суглоба або відділу хребта протягом 2-3 хвилин в день. Курс 3-4 тижні. При необхідності повторити курс через 1-2 тижні. Для посилення дії крему-бальзаму рекомендується оброблену ділянку шкіри накрити вовняною тканиною.

Условия хранения

Форма випуску:

Крем-бальзам для тіла-75 мл

Регистрационные данные

Инструкция для: Суставит с окопником Аптека Природы крем-бальзам по 75 мл в тубе

Производитель: Флора-Фарм, Украина

Регистрация: 05.03.02-04/37167 18.06.2008-12.06.2013

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Суставит с окопником Аптека Природы крем-бальзам по 75 мл в тубе

По этому товару ещё нет отзывов