Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Свисс Энерджи (Swiss Energy) Джойнт Кеа таблетки шип. №20 в тубах

Код: 55851
Свисс Энерджи (Swiss Energy) Джойнт Кеа таблетки шип. №20 в тубах
Цена от 242.00 до 246.00 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки растворимые

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Свисс Энерджи (Swiss Energy) Джойнт Кеа таблетки шип. №20 в тубах

Состав

Активні інгредієнти

Глюкозамін сульфат

300 мг

Хондроітин сульфат

200 мг
Вітамін С 60 мг
Магній 25 мг
Екстракт імбиру 10 мг

Опис

Кістки, суглоби, їх сполуки, як частини організму, також потребують вітамінів і мінералах. Кісткова система виконує опорну і рухову функції, захищає внутрішні органи від ушкодження, бере участь в мінеральному обміні. Депонує багато мінеральні елементи - залізо, фосфор, цинк, кальцій і т. Д. Дуже важливо забезпечити кісткову систему достатньою кількістю вітамінів і мінералів.

Глюкозамін та хондроїтин є незамінними речовинами, які беруть участь у формуванні зв'язок, кісток, сполучної тканини, надають живильну підтримку, перешкоджає руйнуванню і сприяють відновленню хрящової тканини, а також, мають протизапальну дію. Глюкозамін і хондроїтин на сьогоднішній день є одними з основних засобів для профілактики і допоміжного лікування дегенеративно-дистрофічних захворювань суглобів.

Нестача глюкозаміну і хондроїтину в організмі може привести до болів в суглобах і навіть може стати причиною артриту і остеоартрозу.

Магній стимулює вироблення щитовидною залозою гормону (кальцитоніну), який грає важливу роль в забезпеченні здоров'я і збереження міцності кісток.

Екстаркт імбиру використовується для профілкатікі остеоартриту і має протизапальну дію.

 

Показания

Глюкозамін та хондроїтин - речовини, які є структурними елементами хрящової, сполучної і кісткової тканин. Беруть участь у формуванні та покращують процеси клітинного живлення сполучної тканини, суглобових поверхонь, сухожиль і зв'язок. Стимулюють синтез гіалуронової кислоти, що забезпечує змащення, необхідне для функціонування суглобів. Даний продукт рекомендується використовувати для профілактики артриту.

Противопоказания

Застереження

Підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози і глютеномістких інгредієнтів. Підходить для веганів.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 °С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Свисс Энерджи (Swiss Energy) Джойнт Кеа таблетки шип. №20 в тубах

По этому товару ещё нет отзывов