Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кальциум таблетки шип. №20 в тубах

Код: 55841
Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кальциум таблетки шип. №20 в тубах
Цена от 244.50 до 244.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки растворимые

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кальциум таблетки шип. №20 в тубах

Состав

Активні інгредієнти

Вітамін D3 /Холекальциферол/ 7,5 μg
Кальцій /Кальцію карбонат/ 500 mg

Показания

Кальцій відіграє істотну роль у формуванні кісток і структурі зубів. Допомагає запобігти переломів і сприяє кращому функціонуванню серця. Рекомендується при болях в спині і відновленні після переломів.

Кальцій - макроелемент, який здебільшого міститься в скелеті і зубах. Він є активатором цілого ряду ферментів і гормонів. Основне джерело кальцію - молочні і кисломолочні продукти. У меншій мірі він міститься в морепродуктах, капусті, шпинаті, ріпі. Кальцій складно засвоюється організмом, їжа в недостатній мірі сприяє поповненню запасу кальцію, тому часто необхідний додатковий прийом макроелементів. Недолік кальцію організм поповнює з кісток, що тягне за собою втрату кісткової міцності. При цьому також страждають системи і органи, в діяльності яких кальцій бере безпосередню участь.

Вітамін D3 посилює всмоктування кальцію кишечником і перешкоджає виведенню кальцію з організму. Також вітамін D3 знижує сприйнятливість організму до шкірних захворювань.

Однією з найголовніших функцій кальцію є формування і збереження цілісності зубів і кісток. Він також впливає на скорочення і розслаблення м'язів, зокрема на координацію серцебиття. Кальцій регулює тиск крові, за рахунок посилення вітаміну К нормалізує згортання крові, бере участь в процесах росту і зміцнення сполучних тканин клітин. Також кальцій впливає на стійкість організму до алергій, роботу імунної системи.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігайте в щільно закритій тубі. Зберігайте в сухому і прохолодному місці, недоступному для дітей, захищеному від прямих сонячних променів, перегріву і вологи, при температурі нижче 25 ºC.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кальциум таблетки шип. №20 в тубах

По этому товару ещё нет отзывов