Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кидс таблетки шип. №20 в тубах

Код: 55856
Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кидс таблетки шип. №20 в тубах
Цена от 64.00 до 64.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей

Детям с

с 7 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кидс таблетки шип. №20 в тубах

Состав

Кальцій /Карбонат кальцію/

200 мг

Вітамін C /L-аскорбінова кислота/

60 мг

Вітамін B3 (NE) /Нікотинамід/

14,5 мг

Вітамін B5 /D-пантотенат кальцію/

9 мг

Вітамін E (a-TE) /D, L-токоферолу ацетат/

6,7 мг

Вітамін B2 /Рибофлавін-5-фосфат натрію/

2 мг

Вітамін B1 /Тіаміну мононітрат/

1,25 мг

Вітамін B6 /Піридоксин/

1,2 мг

Витамин A (RE) /Ретинолу ацетат/

270 мкг

Вітамін B9 /Фолієва кислота/

200 мкг

Вітамін H /D-Біотин/

70 мкг

Вітамін D3 /Холекальциферол/

2,3 мкг

Вітамін B12 /Ціанокобаламін/

0,5 мкг

Показания

SWISS ENERGY KIDS + кальцій містить всі вітаміни і мінерали необхідні для росту і розвитку дитячого організму. Кальцій і вітамін D3 необхідні для зміцнення кісток і зубів у дітей.

Важливість хороших вітамінів для інтелектуального, психоемоційного та фізичного розвитку дітей важко переоцінити. Даний комплекс містить важливі вітаміни і мінерали, необхідні для підвищення дитячого імунітету, для розвитку опорно-рухового апарату, підтримки рухової активності на високому рівні. Підвищення здібностей до навчання і запам'ятовування також можливо за умови отримання всіх необхідних вітамінів і мінералів.

Вітаміни А, Е і С мають виражену антиоксидантну та імуностимулюючу дію, захищають клітини і тканини від негативного впливу перекисних сполук і вільних радикалів.

Кальцій - макроелемент, який здебільшого міститься в скелеті і зубах. Кальцій складно засвоюється організмом, їжа в недостатній мірі сприяє поповненню запасу кальцію, тому часто необхідний додатковий прийом макроелементів. Для зростаючого організму він просто незамінний, так як він бере участь в утворенні кісткової і зубної тканини, а також волосся і нігтів. Його нестача може призвести до затримки у фізичному і психічному розвитку, карієсу, безсоння і навіть до рахіту.

Вітаміни групи В беруть участь в обміні речовин, у формуванні скелета і м'язів, а також в синтезі крові, особливо її антитіл, які захищають організм від інфекцій. Ці вітаміни також зміцнюють серцево-судинну та нервову системи.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 7 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози і глютеномістких інгредієнтів. Підходить для веганів.

Способ применения и дозы

Дітям старше 7 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 °С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Свисс Энерджи (Swiss Energy) Кидс таблетки шип. №20 в тубах

По этому товару ещё нет отзывов