Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Свисс Энерджи (Swiss Energy) Магнезиум таблетки шип. №20 в тубах

Код: 55858
Свисс Энерджи (Swiss Energy) Магнезиум таблетки шип. №20 в тубах
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки растворимые

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Свисс Энерджи (Swiss Energy) Магнезиум таблетки шип. №20 в тубах

Состав

Магній /Сульфат магнію /

150 мг

Вітамін B6 /Піридоксину гідрохлорид /

1 мг

Вітамін B2 /Рибофлавін-5-фосфат натрію /

0,8 мг

Вітамін B1 /Тіаміну гідрохлорид /

0,7 мг

Вітамін B12 /Ціанокобаламін /

0,5 мкг

Опис

Комбінація вітамінів групи B і магнію насамперед допомагає боротися з щоденним стресом, зменшує втому, пригнічує безпричинну тривогу, підвищену дратівливість і апатію.

Магній бере безпосередню участь у функціонуванні нервової, серцево-судинної та ендокринної систем. Бере участь в регуляції передачі нервових імпульсів і в скороченні м'язів, в більшості реакцій обміну речовин, сприяє виробленню і споживанню енергії, відіграє важливу фізіологічну роль в підтримці іонного балансу. Нестача магнію проявляється у вигляді нервово-м'язових порушень (м'язова слабкість, тремтіння, судоми), порушень серцевого ритму (екстрасистолія, тахікардія) і порушень діяльності шлунково-кишкового тракту (болі, спазми).

Комплекс вітамінів включає в себе рибофлавін (В2), тіамін (В1) і піридоксин (В6). Всі ці вітаміни беруть участь в процесах обміну речовин і позитивно впливають на травлення, скорочуючи витрати енергії організму. Вітамін В12 сприяє нормалізації кров'яного тиску, стабілізації роботи мозку і нервової системи, подоланню безсоння і запобіганню депресії. Він також необхідний при формуванні еритроцитів і оболонок нервових клітин.

Комплекс вітамінів групи B має антистресовий ефект і доповнює ефект магнію.

Показания

Магній сприяє нормальному функціонуванню нервової системи, зменшенню втоми і нормалізує електролітний баланс. Комплекс вітамінів В сприяє метаболізму і покращує роботу серця. Рекомендується при фізичних навантаженнях і стресах.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози і глютеномістких інгредієнтів. Підходить для веганів.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 °С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки.

Регистрационные данные

Инструкция для: Свисс Энерджи (Swiss Energy) Магнезиум таблетки шип. №20 в тубах

Производитель: ФрайКеа Свис АГ, Швейцария

Код АТХ:

(A) Лекарственные средства, влияющие на пищеварительную систему и обмен веществ

(A12) Минеральные добавки

(A12C) Другие минеральные добавки

(A12CC) Магний

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Свисс Энерджи (Swiss Energy) Магнезиум таблетки шип. №20 в тубах

По этому товару ещё нет отзывов