Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Тада капсулы №30

Код: 73874
Тада капсулы №30
Цена от 530.00 до 872.10 грн

Наличие в 602 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

эректильная дисфункция

Область применения

сексуальное здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Тада капсулы №30

Состав

1 капсула 400 mg (мг):

  • трібулус 100 mg (мг);
  • мака Перуанська 50 mg (мг);
  • тадалафил 2 mg (мг);
  • зелений чай 50 mg (мг);
  • кроскармелоза 15 mg (мг).

Допоміжні речовини: магнію стеарат, лактоза, целюлоза

Опис

Добавка дієтична до раціону харчування.

Властивості

Трібулус (якірці сланкі) - сприяє підвищенню вироблення організмом тестостерону, підвищує потенцію (посилює бажання), підсилює життєздатність сперматозоїдів, покращує обмінні процеси в м'язах, регулює артеріальний тиск, сприяє виведенню холестерину.

Мака - Перуанський женьшень. Нівілір клінічних прояв різних ситуацій гормонального дисбалансу, так як підвищує чутливість рецепторів до наявного рівня статевих гормонів. Екстракт маки підвищує стійкість до стресів, допомагає побороти статеве безсилля, підвищує статевий потяг, стимулює синтез тестостерону, покращує якість сперми, а також застосовується при передчасному сім'явиверганні, тривалих психічних і нервових напругах, сечостатевих захворюваннях, простаті.

Тадалафіл - застосовується при еректильній дисфункції

Екстракт зеленого чаю - зміцнює кровоносні судини, нормалізує кровообіг, підсилює сечогінну дію, знімає набряклість, підсилює активність інших компонентів, що входять до складу добавки Тада.

Показания

Використовується як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження необхідних для підтримки та відновлення втрачених сексуальних функцій організму. Підвищує життєвий тонус, посилює статевий потяг (лібідо). Покращує еректильну дисфункцію.

Противопоказания

При індивідуальній чутливості до компонентів добавки. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Приймають перорально 1 капсулу 1 раз на добу під час їжі приблизно в один і той же час доби. В деяких випадках рекомендовану дозу (порцію) можливо збільшувати до 2- х капсул на добу за погодженням лікаря. Капсулу ковтають цілком, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Тривалість курсу прийому Тади узгодити з лікуючим лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 С в щільно закритій упаковці, в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки з дати виготовлення. Номер партії та кінцевий термін дії приведені на упаковці.

Не є лікарським засобом. Не містить ГМО. Не містить цукор.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Тада капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов